breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ : Η Νάουσα κυπελλούχος του 2023-2024

  • ΚΥΠΕΛΛΟ : Η Νάουσα κυπελλούχος του 2023-2024
  • ΚΥΠΕΛΛΟ : Η Νάουσα κυπελλούχος του 2023-2024
  • ΚΥΠΕΛΛΟ : Η Νάουσα κυπελλούχος του 2023-2024
  • ΚΥΠΕΛΛΟ : Η Νάουσα κυπελλούχος του 2023-2024

Ο ΦΑΣ Νάουσας είναι ο νέος κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα της Νάουσας συγκεκριμενα νίκησε στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας το Σάββατο απόγευμα τον Απόλλλωνα Αγίου Γεωργίου με 3-0 και κατέκτησε το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Ο ΦΑΣ επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό του φαβορί του τελικού νίκησε απόλυτα δίκαια τον αντίπαλο του αφού ήταν σαφώς καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού ενω συγχρόνως είχε και τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες.

Από την δική του πλευρά ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου προσπάθησε με όσες δυνάμεις διαθέτει το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να διατηρήσει  ανέπαφη την εστία του στο πρώτο ημίχρονο επαναλαμβάνουμε παρά την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Στην επανάληψη οι Ναουσαίοι πήραν προβάδισμα στο σκορ από πολυ νωρίς. Συγκεκριμένα στο 48' ο Αργυρίου τροφοδότησε ωραία τον Τασιώνα και αυτός σε πλεονεκτική θέση για γκολ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στο 62' ζευγάρωσε τα τέρματα της και πάλι με τον Τασιώνα που δέχτηκε αυτή τη φορά την πάσα του Λογγινίδη και στο 67' ο Τασιώνας σε ρόλο δημιουργού έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Τούφας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διατήτευσε ο κ. Παπαργυρίου με βοηθους τον Γκόγκο και τον Μητρόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καμπας, Ντράζι (77' Σαράφης), Σαρακατσάνος, Λιάτσος, Στεργιόπουλος (69' Κουκότσικας), Σουγκάρης, Σπυριδωνίδης, Γερμάνης (77' Φουρκιώτης), Καρυπίδης (77' Εμμανουηλίδης), Σαρκατζής, Σταυριανίδης (63' Τσιότσιος).

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Κωστογλίδης, Πίτος, Λαφάρας, Βακαλίδης, Παπαδόπουλος (73' Χίσα), Αργυρίου, Κουτσούμπας (63' Τούφας), Τασιώνας, (83' Τζιμουλίκος), Μπιγκάνος, Λογγινίδης (73' Στογιάννης), Παπαγεωργόπουλος (73' Τσιακιρίδης).


Απόλλων Αγίου Γεωργίου
ΦΑΣ Νάουσα
ΦΑΣ Νάουσα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής