23Φεβρουάριος2017

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ημερήσιας για να λαμβάνετε νέα μας, κατευθείαν στο mail σας.
09 Νοεμβρίου 2012 Written by 

Αποκαλύψεις που προβληματίζουν

Ο συνδυασμός του καθαρού εμπαιγμού από τον Σόιμπλε, που ενώ πήρε ό,τι ήθελε από την Ελλάδα, φρενάρει την εκταμίευση της δόσης (κάτι που συν τοις άλλοις ενέχει γερή δόση προσβολής και ταπεινοσύνης προς την Ελλάδα των παραχωρήσεων), με τις αποκαλύψεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή.

ο συνδυασμός αυτός προκαλεί εύλογα ερωτήματα, με πρώτο το «μήπως, τελικά, είμαστε πιόνια»; Γιατί, αφ’ενός είχαμε τα παραχωρητήρια με την προχθεσινή ψηφοφορία, αφ’ ετέρου αποκαλύπτεται ότι οι πλέον εύρωστες οικονομίες της Ευρώπης παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά δανεισμού των ΟΤΑ, ως ποσοστό του ΑΕΠ. Τα υψηλότερα όλων εμφανίζουν η Ιταλία και η Ολλανδία με 8,6%, η Γαλλία με 8,4%, η Δανία με 7,3%, η Σουηδία με 7%, η Φινλανδία με 6,5% και η Γερμανία με 5,4%. Τα χαμηλότερα ποσοστά από την άλλη, παρουσιάζουν η Μάλτα με 0,1%, η Ελλάδα με 0,9%, η Βουλγαρία με 1,3%, η Λιθουανία με 1,8%, η Κύπρος και η Σλοβενία με 1,9%, κλπ. Όμως, γνωρίζουμε ότι η κυβέρνησή μας έχει σφίξει τα λουριά σε απίστευτο βαθμό στους δήμους, με την επίκληση της αδυναμίας δανεισμού των δήμων, όταν αυτοί έχουν τεράστια περιθώρια. Τι συμβαίνει αλήθεια; Πόσο μας κοροϊδεύουν εγχώριοι και ξένοι δυνάστες;

 Όλγα Τολιοπούλου

Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» από το 1990, παραγωγός στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΙΧΜΗ» με την καθημερινή εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

 

 

REAL ESTATE
CONTACT US

Κ.ΜΠΟΥΘΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση: ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ 195 ΒΕΡΟΙΑ

Τηλέφωνο: 2331 064600

Fax: 2331 066455

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.imerisia-ver.gr

FOLLOW US
 PHOTO GALLERY
 Imerisia-ver.gr