breaking news Νέο

Γυναικείο ποδόσφαιρο : Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

Γυναικείο ποδόσφαιρο : Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ

Στο γυναικείο ποδόσφαιρο έχουμε την άνοδο της μοναδικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στην Ημαθία, του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στην Α' Εθνική.

Έτσι την νέα περίοδο οι λάτρεις του γυναικείου ποδοσφαίρου της περιοχής μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις μεγάλες γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Όσον αφορά την φετινή εξέλιξη του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής ο τίτλος απονεμήθη και φέτος στον μόνιμο τα τελευταία χρόνια πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ.

Εδώ είχαμε το εξής παράδοξο. Το πρωτάθλημα δεν είχε ολοκληρωθεί με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην πρώτη θέση όταν διεκόπη έχοντας διαφορά 5 βαθμούς από τον δεύτερο Αρη. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε όλες οι ομάδες, όπως και η ΕΠΟ, που είναι και η διοργανώτρια αρχή του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, συμφώνησαν ότι ο τίτλος του πρωταθλητή θα έπρεπε να δοθεί στον ΠΑΟΚ. Ο μόνος που διαφώνησε ήταν ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, που υποστήριξε ότι από την στιγμή που δεν έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, δεν τον δικαιούτο και ότι το φετινό πρωτάθλημα πρέπει να θεωρηθεί σαν μη γενόμενο!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής