breaking news Νέο

Συνένοχος ή πολιτικά βλαξ;

Συνένοχος ή πολιτικά βλαξ;

Ισχυρό το τράνταγμα στο πολιτικό σκηνικό από το ακουστικό ντοκουμέντο που κατατέθηκε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, για την εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στη γνωστή υπόθεση περί συμμετοχής πολιτικών προσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο της Novartis. O τέως, πανίσχυρος, υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, εμπλέκει στη συνομιλία του, που φέρεται να είχε με τον επιχειρηματία Μιωνή, τον Παπαγγελόπουλο, σε παρακρατικές μεθόδους, ζητώντας παράλληλα να κατασκευαστούν κατηγορίες για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα! Ο κ. Παππάς σε εκπομπή προηγούμενων ημερών έλεγε ότι, αν διαθέτει στοιχεία ο κ. Μιωνής, πρέπει να τα προσκομίσει στη δικαιοσύνη, ενώ τώρα αναφέρει ότι είναι χαλκευμένη μαγνητοφώνηση μιας...ιδιωτικής συνομιλίας! Συμφωνείς, διαφωνείς ιδεολογικά με το ΚΚΕ, η ανακοίνωσή του είναι σίγουρο ότι καλύπτει όλους τους πολίτες, που παρακολουθούν ένα ακόμη σκάνδαλο των κομμάτων της εξουσίας να ανοίγει, χωρίς ποτέ να...κλείσει, όπως έγινε στην περίπτωση της Siemens.

 

«Ο λαός, που καλείται να πληρώσει τα σπασμένα μιας ακόμα κρίσης και που παρακολουθεί αηδιασμένος την «παρέλαση» σκανδάλων, πρέπει να απαιτήσει να βγουν τα «άπλυτα» όλων των κυβερνήσεων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, στη φόρα. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με όρους «πολιτικού αντιπερισπασμού», όπως κάνουν όλα τα άλλα κόμματα, συγκαλύπτοντας τελικά τις πραγματικές ευθύνες τους και τις ίδιες τις αιτίες της διαπλοκής.
Αυτές οι αιτίες βρίσκονται στη βαθιά σήψη ενός συστήματος κι ενός κράτους, που στον πυρήνα του έχει αφενός την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων κι αφετέρου τη διαρκή υπονόμευση των λαϊκών αναγκών. Στοιχείο αυτής της σήψης, της διαφθοράς για την εξυπηρέτηση αντιλαϊκών συμφερόντων είναι η κυβερνητική διαχείριση του συστήματος, που έκαναν και κάνουν όλα τα αστικά κόμματα, που βρέθηκαν στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας», τονίζει ο «Περισσός». Άδικο έχει; Πρέπει να απαντήσει λοιπόν ο κ. Παππάς, υπήρξε συνένοχος, αφού γνώριζε και σιωπούσε, των παράνομων δραστηριοτήτων του Παπαγγελόπουλου ή πολιτικά βλαξ;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής