breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Παλιά, συναγωνιστές, είχαμε το σκωτσέζικο ντους, το οποίο χρησιμοποίησαν ιδιαίτερα οι χουντικοί στην «περιποίηση» όλων όσοι αντιστάθηκαν στο καθεστώς της «εθνοσωτηρίου».

Τώρα πλέον δεν χρειαζόμαστε Παπαδόπουλους, Ρουφογάληδες, Λαδάδες, Πατακούς και Μακαρέζους.

Έχουμε το φυσικό και εντελώς δημοκρατικό «Κυριάκος» ντους.

Δεκαπέντε μέρες καύσωνα, πέντε μέρες τίγκα στη βροχή και το κρύο, τρεις μέρες καύσωνα και ξανά, μανά μπουρίνια και μποφόρια.

Προφανώς δεν είναι μόνο η κλιματική αλλαγή για αυτά τα φαινόμενα. Είναι και η δόση αρνητικής τύχης που μας έχει εξασφαλίσει ο primeminister μας.

Όχι ο Μπορισάκος ο Τζόνσον, που διακοπάρει στη χώρα μας, ενώ τα κορόιδα πακετάρουν τα πράγματά του από τη Ντάουνιγκ Στριτ, αριθμός δέκα.

Ο δικός μας ντε. Το καλύτερο θα είναι να έχουμε και εποχή μουσώνων στην Ημαθία. Και γιατί όχι να αρχίσουμε την καλλιέργεια μπανανών, ανανά και καρύδας φυσικά.

Έτσι τα survivors δεν θα είναι ανάγκη να πηγαίνουν για γυρίσματα στην Ινδονησία.

Θα έρχονται εδώ στον κάμπο μας, που θα έχει γίνει ζούγκλα. Και από τις συνεχείς βροχές και από την εγκατάλειψη της καλλιέργειάς του από τους αγρότες μας.

Να στηθούν τα συνεργεία στις παίκτριες, διαφημίζοντας το «μυαλό» και τη «φωνή» τους. Πώς λέμε από φωνή, κορμάρα;

Θα μου πείτε, θάλασσα δεν έχουμε. Έχουμε όμως ποτάμια. Με τους μουσώνες θα πλημμυρίζουν και έτσι θα γίνουμε το Δέλτα της Σαιγκόν.

Να βάλουμε και ορυζώνες, κατά προτίμηση ποικιλίας για ριζότο, να το διαφημίσουμε και ως ρύζι «Χο Τσι Μινχ» και «Φου Μαν Τσου».

Να έρθουν και τίγρεις Βεγγάλης, ιπποπόταμοι και διάφορα άγρια θηρία, να αρχίσουν οι κυνηγοί μας να κάνουν σαφάρι τουρς στους ξένους.

Θα μου πείτε, γίνονται αυτά; Στην εποχή που ζούμε, όλα γίνονται. Μέχρι και κυβέρνηση Νου Δου, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ θα δούμε.

Με πρωθυπουργό την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Που έχει και ξυρισμένες μασχάλες και είναι και μοντέλο. Όχι σαν μερικές που έχουν την τρίχα-κάγκελο στα πόδια, έτσιιιι;


χουντικοί
κλιματική αλλαγή
Τζόνσον
Μητσοτάκης
survivor
Λατινοπούλου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής