breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Την Εφούλα την Αχτσιόγλου, του Θεμιστοκλέως βεβαίως, βεβαίως, προτείνει για την επιτροπή των «σοφών» παρά τω Τσίπρα, ο Μήτσος ο Παπαδημούλης.

Τέλεια η επιλογή, για να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στη βάση του. Του 3%, βγαίνω δεν βγαίνω, εννοείται.

Και άντε η Έφη έχει κάτι το ντελικάτο, το σέξι θα λέγαμε, μια εσάνς γκράντε αριστόκρατι. Με καταγωγή από το «βάλτο» των Γιαννιτσών (μετά την αποξήρανσή του, έτσι;), με διατριβές και τα σχετικά, διευθύντρια του γραφείου του Κατρούγκαλου, όταν ήταν υπουργός Εργασίας, δεν παίζεται.

Και εκείνο το μελαγχολικό χαμόγελό της, μας κάνει «μαύρη» μεν την ημέρα, αλλά πολύ καλύτερη από το να δούμε την αφεντομουτσουνάρα του δικού της, του Τζανακόπουλου.

Σαν κάτι από το «η αρχόντισσα και ο αλήτης». Βουγιουκλάκη η Έφη. Ενώ ο Μήτσος 20% πιο χάλια και από το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φτυστός ο Σπύρος Καλογήρου-«είναι πολλά τα λεφτά Άρη».

Απορούμε τι του βρήκε του μαντράχαλου η Έφη. Μια ντελικάτη κυρία με έναν μπουλντόζα.

Πάμε παρακάτω. Alert εξαφάνισης εξεδόθη από το Βαξεβάνη για την Πόπη Τσαπανίδου. Ξέρεις τι είναι να παίρνεις φόρα και αντί να περνάς τα εμπόδια στα στιπλ, να πέφτεις με το κεφάλι στη λιμνούλα του ταρτάν;

Έτσι έπαθε και η Πόπη. Από τα σαλόνια του Ιβάν, πήγε στα αλώνια του ΣΦΥΡΙΖΑ και της ήρθε με φόρα το διπλό σκορ του Κυριάκου στον Αλέκ6η.

Άντε τώρα να βγει για καφέ στο Ντα Κάπο. Ούτε με φερετζέ δεν περνάει πια από το Κολωνάκι.

Πάντως το δεκαρικάκι το μήνα το τσίμπησε η «με λένε Πόπη, σαν τη γιαγιά του Μιθριδάτη, αχ να με λέγανε Μαρέβα, νομίζω πάει πιο πολύ κι από την είσοδό μου στη Βουλή».

Αν βέβαια στις 25 Ιουνίου βγάλει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ τέσσερις στο Επικρατείας.

Και όχι ο ήλιος ο πράσινος, που θέλει να βγει κι αυτός από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, που τον έκλεισε ο ΓΑΠ και ο Μπένυ.

Και τότε θα έχουμε την Ελένη Χρονοπούλου βουλευτή; Να σκάσουν οι οχτροί της από το κακό τους. Να χαρεί και λίγο περισσότερο το κοπέλι ο Νικολής.

Πάμε γερά λοιπόν για την επάνοδο. Στην ατμόσφαιρα λέμε. Μόνο προσοχή, μην καούν τα πράσινα φτερά σου Νίκο και πάθεις ό,τι έπαθε ο Ίκαρος, λέμεεεε.


Παπαδημούλης
Κατρούγκαλος
Τζανακόπουλος
Βουγιουκλάκη
Καλογήρου
Τσαπανίδου
Ανδρουλάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής