breaking news Νέο

Γ' Εθνική: Πιο κάτω δεν γίνεται

  • Γ' Εθνική: Πιο κάτω δεν γίνεται
  • Γ' Εθνική: Πιο κάτω δεν γίνεται

Μια ακόμη ήττα, όγδοη στις δέκα πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, για τον φετινό ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, που από Κυριακή σε Κυριακή βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Θα ήταν ουτοπία βέβαια να πιστέψει κάποιος, ότι η σημερινη ομάδα θα μπορούσε να πάρει κάτι από το προχθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα όπως ο Πανθρακικός, που στήθηκε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα κι αν της δίνονταν η ευκαιρία να επανέλθει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όμως από την άλλη η αλλαγή προπονητή δημιούργησε την ψευδαίσθηση, όπως φαίνεται, ότι θα ταρακουνούσε τους παίκτες και κάτι θα άλλαζε, όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αντ' αυτού παρακολουθήσαμε μια από τα ίδια. Στο ποδόσφαιρο βλέπετε δεν αρκεί να το θέλεις, αλλά θα πρέπει και να μπορείς να κάνεις την υπέρβαση.

Το θετικό είναι ότι από το πρώτο του παιχνίδι ο νέος προπονητής έκανε την σωστή διαπίστωση. Αυτήν δηλαδή που επαναλάμβανε συνεχώς και ο προκάτοχός του. Η ομάδα για να γίνει ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής χρειάζεται σημαντική ενίσχυση, επισημαίνοντας ότι έχει την υπόσχεση του προέδρου ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν οι απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις. Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι μέχρι τότε η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού θα παραμείνει σε λογικά επίπεδα για να μπορέσει να καλυφθεί. Μέχρι τότε πάντως το μόνο για το οποίο μπορούμε να προσευχόμαστε, είναι να χάνουν και οι ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Αγία Μαρίνα, παρότι αυτή προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της. Την Κυριακή έχασε στην Ξάνθη από τον Αρη Πετεινού, μια ομάδα που βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και είναι η μοναδική ομάδα του 1ου ομίλου που δεν έχει γευθεί ακόμη την χαρά της νίκης και φυσικά μαζί με τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ μοιράζεται τις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο.

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 5-0

Την πιο βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ χάνοντας στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 5-0. Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η μάχη μεταξύ των δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής ήταν άνιση.

Ο γηπεδούχος Πανθρακικός που στήθηκε με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στην επανάληψη, έφτασε σε μια άνετη και δίκαιη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΒΕΡΟΙΑ σε ολόκληρο το 90λεπτο φάνηκε μια και μοναδική φορά απειλητική για την εστία της γηπεδούχου ομάδας. Και συγκεκριμένα στο 50' με τον Κετόγλου να κάνει το σουτ από καλή θέση για γκολ, με την μπάλα όμως να μην βρίσκει εστία.

Τα γκολ του Πανθρακικού σημειώθηκαν στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βάσκο (στο πέναλτι υπέπεσε ο Βασιλακάκης που ανέτρεψε τον Γκουτσίδη). Στο 40' ο Ρούμπιες με σουτ έκανε το 2-0, ενώ προηγουμένως στο 35' ο Παχούμη είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της ΒΕΡΟΙΑΣ. Στο 53' ο Βάσκο με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0, ενώ στο 77' ο Χαλκιαδάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 και στο 81' ο Ρουμπιέ επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τον Χατζηνάκο και τον Μποϊτσιο από την Δράμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παϊτέρης, Καλογράνας, Λαρέα (14' λ.τ. Γιαννακιτζίδης), Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Πεχλιβανόπουλος, Χακάν (60' Σμάλης), Παχούμης (46' Χαλκιαδάκης), Γκουτζίδης (60' Στοϊνοβιτς), Βάσκος (60' Παπαδόπουλος), Ρούμπιες.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Βασιλακάκης (54' Αδαμίδης), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Κετόγλου, Μεληκιώτης, Μιχαηλίδης (75' Γαλόπουλος), Χατζηπάντος, Ζε Εσσόνο, Λαφάρας (57' Γιαγτζίδης).

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-0

Για δέκατη αγωνιστική η ομάδα της Αγίας Μαρίνας έμεινε δίχως νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πάνω από τον ουραγό ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι γνώρισε την ήττα στην Ξάνθη από τον Αρη Πετεινού με ένα γκολ που δέχθηκε στο 70'.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν κλειστό με λίγες φάσεις εκατέρωθεν και τον γηπεδούχο Αρη σε μια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, στο 70' να παίρνει προβάδισμα με κοντινή προβολή του Καλαϊτζόπουλου και να την διατηρεί μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά την πίεση που άσκησε στο τελευταίο κυρίως 20λεπτο η ομάδα της Ημαθίας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δροσίνης από την ΕΠΣ Θράκης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Παπαδόπουλο και Διονίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Κοτσάκης, Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης (66′ Πουτακίδης), Τσέκος (66′ Παυλίδης), Χριστοφορίδης, Εφέντη (90′ Αλή) Τυριάκης (93′ Αμανατίδης), Γιαννακός, Καλαϊτζόπουλος.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Μεντί, Δημητρούσης, Νιογκάνα (76 ‘Ακενα), Σούκιας (57’ Γιαγτζίδης) Ζούρκος, Τζαλίλης, Λέκα.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πανθρακικός - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ      5-0

Αρης Πετεινού - Αγία Μαρίνα      1-0

Δόξα Δράμας - Χρυσούπολη      0-0

Βαρβάρα - Παραλίμνιο        0-2

Μηχανιώνα - Καβάλα 0-1

Επανομή - Ευκαρπία 0-1

Αγγελοχώρι - Χανιώτη        1-4

Κρηστώνη - Θέρμη    0-2

Ορεστιάδα - Αβατο     3-2


ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής