breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ήταν τυπική διαδικασία

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ήταν τυπική διαδικασία

Με τον εξ αναβολής αγώνα Καβάσιλα - Μακροχώρι, που διεξήχθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων (1-5) ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας: ουσιαστικά βέβαια το πρωτάθλημα είχε ολοκληρωθεί στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας αφού είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο των ομάδων που θα λάβουν μερος στα πλεϊ οφ και τα πλεϊ αουτ με την τελευταία αγωνιστική, μεταξύ της οποίας και το εξ αναβολής παιχνίδι, που έγινε το περασμένο Σάββατο, είχαν τυπική διαδικασία.

Οι τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πλεϊ οφ από τα οποία θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής όπως έχει επανειλημμένα αναφερθεί ειναι η Αλεξάνδρεια (58), η Νάουσα (49), η Επισκοπή (35) και το Μακροχώρι (29) (μέσα σε παρένθεση οι βαθμοί που κέρδισε κάθε ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με τους οποίους θα ξεκινήσει την διαδικασία των πλεϊ οφ).

Η κλήρωση για την σειρά των αγώνων είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί αυριο Πέμπτη το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας με την πρώτη αγωνιστική να διεξάγεται το προσεχές Σάββατο 16 Μαρτίου.

Οι υπόλοιπες επτά ομάδες Αγιος Γεώργιος 25, Κοπανός 23, Τρίκαλα 23, Πατρίδα 20, Καβάσιλα 19, Μελίκη 18, Ζερβοχώρι 9, θα συμμετάσχουν στα πλεϊ αουτ που θα πραγματοποιηθούν σε έναν γύρο (ένας εναντίον όλων 6 αγωνιστικές) με την ομάδα που θα καταταγεί τελευταία μετά το πέρας και της διαδικασίας των πλεϊ αουτ να υποβιβάζεται στην Β' κατηγορία.

Οσον αφορά τον αγώνα Καβασίλων - Μακροχώρι που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν ένα εύκολο απόγευμα καθως κέρδισαν όπως ήδη αναφέραμε με 1-5.

Το σκορ για την νεανική ομάδα του Μακροχωρίου άνοιξε μόλις στο 12' ο Κοντογιάννης με τον 16χρονο Βήτο στο 29' να κάνει το 0-2 και τον επίσης 16χρονος Τσικανόπουλο στο 32' το 0-3.

Στο 45' ο Βήτος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, για να μειώσει σε 1-4, στο 65' ένας άλλος Μακροχωρίτης προϊόν των Ακαδημιών του που αγωνίζεται τους τελευταίους δυο μήνες στα Καβάσιλα ο Καραταράκης. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 70' ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Ζουρνατζίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής