breaking news Νέο

Με το Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Με το Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων του ΥΠΑΑΤ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, παρόντος του Βουλευτή Ημαθίας, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, κ. Στέργιος Διαμάντης και ο συνεργάτης του κ. Βεσυρόπουλου, κ. Δημήτρης Μπιτέρνας.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις χρηματοδοτήσεις μέσω του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2021-2027» για τα αρδευτικά δίκτυα και την αγροτική οδοποιία. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βέροιας ενημέρωσε τον Γ. Γραμματέα για την πορεία του έργου «Αρδευτικό δίκτυο Άμμου – Αγίας Βαρβάρας», προϋπολογισμού 5,7 εκατ. ευρώ. Ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε πως η υδραυλική μελέτη του έργου για τη δημιουργία αρδευτικών δικτύων σε έκταση 3.850 στρεμ. έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η περιβαλλοντική της αδειοδότηση για την τελική υποβολή του φακέλου προς χρηματοδότηση.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Βέροιας πληροφόρησε τον Γ. Γραμματέα ότι ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται στο στάδιο σύνταξης μελέτης για την ορεινή αγροτική οδοποιία στα αγροκτήματα Γεωργιανών, Ριζωμάτων, Σφηκιάς και Δασκίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής