breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πιο κοντά στον τίτλο η Αλεξάνδρεια

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Πιο κοντά στον τίτλο η Αλεξάνδρεια

Δεύτερη αγωνιστική των πλεϊ οφ με την Αλεξάνδρεια να κάνει επίδειξη δύναμης στο γήπεδο της Επισκοπής, κερδίζοντας τον Κεραυνό με 7-0, κάτι που σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Νάουσας στο Μακροχώρι, αύξησε την μεταξύ τους διαφορά, από τους εννέα στους έντεκα βαθμούς. Ετσι στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς ή ισοπαλία στο σημερινό ντέρμπι με τη Νάουσα, για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Τα γκολ της ευρείας νίκης της Αλεξάνδρειας πέτυχαν: Τρία ο Γιάννης Πιπιλιάρης (8', 32', 55'), δύο ο Μαρμαρίδης (13', 53'), ένα ο Λίτσι (26΄) και ένα ο Καψάλης (60').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Μπογιατζόγλου - Τσίτσης). Η Νάουσα προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με τον Τασιώνα (5') και όταν ο Τούφας στο 24' έκανε το 0-2, φάνηκε ότι το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Ομως ο Κοντογιάννης είχε διαφορετική γνώμη και με δύο γκολ στο 63' και στο 88' έφερε το παιχνίδι στα ίσα και παραλίγο να έχουμε και πλήρη ανατροπή του αποτελέσματος στις καθυστερήσες του αγώνα, όταν οι παίκτες και ο πάγκος του Μακροχωρίου ζήτησαν επίμονα πέναλτι, με τον κ. Παζαρτζικλή (Γκόγκας - Μητρόπουλος) να δείχνει παίζεται.

 

ΣΗΜΕΡΑ: ΝΑΟΥΣΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Σήμερα Τετάρτη πραγματοποιείται εμβόλιμα η 3η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου των πλεϊ οφ, που περιλαμβάνει και το ντέρμπι κορυφής της Νάουσας με την Αλεξάνδρεια.

Η φιλοξενούμενη Αλεξάνδρεια χρειάζεται  την ισοπαλία για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και το δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική που θα ακολουθήσουν. Ενώ σε περίπτωση νίκης της Νάουσας, η μεταξύ τους διαφορά θα μειωθεί από τους 11 στους 8 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι το Μακροχώρι στο γήπεδό του υποδέχεται την Επισκοπή.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τετάρτη 27/3/2024 - ώρα 4 μ.μ.

Νάουσα - Αλεξάνδρεια

Μακροχώρι - Επισκοπή


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής