breaking news Νέο

Πρωτάθλημα υποδομής

Πρωτάθλημα υποδομής

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος των Κ-16 από την οποία στην επόμενη φάση προκρίνονται οι οκτώ πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα (συνολικά συμμετείχαν εννέα ομάδες και συνεπώς αποκλείεται μόνο η 9η η τελευταία που είναι η Μελίκη και τερμάτισε άποντη).

Στην β' φάση η ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση θα αντιμετωπίσει βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος την 8η η 5η την 4η, η 7η την 2η και η 6η την 3η με μια απαραίτητη προϋπόθεση η βαθμολογική διαφορά που θα χωρίζει τις διαγωνιζόμενες ομάδες να ειναι μικρότερη ή ίση των δεκαπέντε (15) βαθμών. Σε διαφορετική περίπτωση η ομάδα που τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική περίοδο προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Και την προϋπόθεση αυτή έχει μόνο το ζευγάρι Β που είναι η 5η εναντίον της 4ης και συγκεκριμένα οι Τηλέμαχοι με 34 βαθμούς εναντίον της ομάδας του Λαζοχωρίου με 22 βαθμούς. Ολα τα υπόλοιπα ζευγάρια έχουν μεγαλύτερη των 15 βαθμών διαφορά. Ετσι με βάση την προκήρυξη στην 3η φάση δίχως να χρειαστεί να δώσουν αγώνες πλεϊ οφ προκρίνονται ο Αστέρας 1ος, η Νάουσα 2η και η ΒΕΡΟΙΑ 3η και φυσικά ο νικητής του ζευγαριού Λαζοχωρίου - Τηλέμαχοι που θα προκύψει από διπλό μεταξύ τους παιχνίδι.

Στο πρωτάθλημα των Κ-14 την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της β' φάσης με τον βαθμολογικό πίνακα όμως να έχει οριστικοποιηθεί. Στην γ' φάση συγκεκριμένα ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής έκλεισαν θέση η ΑΕ Ποντίων, η ΒΕΡΟΙΑ, οι Τηλέμαχοι, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας και το Μακροχώρι από τον Α' όμιλο και η Μελίκη από τον Β'.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κ-16

ΒΕΡΟΙΑ - Τηλέμαχοι  1-0

Νάουσα - ΑΕ Ποντίων        4-0

Μελίκη - Αστέρας Αλ. 0-7

Λαζοχώρι - Ακαδημία Β.     2-1

 

Κ-14

Α' Ομιλος

Αστέρας Αλ. - Νάουσα        6-3

Τηλέμαχοι - ΑΕ Ποντίων     3-3

Μακροχώρι - ΒΕΡΟΙΑ         -

 

Β' Ομιλος

Μελίκη - Κοπανός      2-4

Νηρέας - Λαζοχώρι    1-2

Καμποχώρι - Ακαδημία Β.  0-7


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής