breaking news Νέο

Σάββατο, 27 Απριλίου: Περίπατος Βιβλίου σε όλη την Ελλάδα και στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Σάββατο, 27 Απριλίου: Περίπατος Βιβλίου σε όλη την Ελλάδα και στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου διοργανώνει στο πλαίσιο της Ημέρας Βιβλίου τον καθιερωμένο Περίπατο Βιβλίου στις 27 Απριλίου, στον οποίο συμμετέχουν δημόσιες και δημοτικές βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι σε όλη την Ελλάδα.

Ο Περίπατος Βιβλίου, με ιστορία ήδη 9 ετών, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως η βιβλιοφιλική βόλτα που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες και φίλους του βιβλίου να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, να γνωρίσουν αγαπημένους συγγραφείς, να συμμετάσχουν σε δρώμενα, να νιώσουν μια διαφορετική εμπειρία από την επαφή τους με το βιβλίο και κυρίως… να βρεθούν μεταξύ τους!

Στην ιστοσελίδα της www.greekbookday.gr είναι αναρτημένες οι εκδηλώσεις του Περιπάτου ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, διευκολύνοντας τους αναγνώστες να επιλέξουν εκείνες που τους ενδιαφέρουν.

 

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, στις 12 το μεσημέρι

 

Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa -Zryd

«Fantasie, chaconne, και άλλοι χοροί για σόλο βιολί».

 

Ένα μουσικό ταξίδι από την μπαρόκ μέχρι τις μέρες μας, μέσα από έργα για σόλο βιολί, με μουσικές των Telemann, Biber, Kurtag, Bach.

 

Από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, οργανωμένες ξεναγήσεις στις σπάνιες συλλογές της Βιβλιοθήκης

 

Ελάτε με την οικογένεια, τους φίλους, μόνοι, με την καλή σας διάθεση, να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας, στις σπάνιες συλλογές, τη συλλογή Νίκου Γρηγοράκη με πρωτότυπα χαρακτικά, τη συλλογή Θεόδωρου Ντατσόπουλου με σπάνιους χάρτες και βιβλία, τη συλλογή Πάνου Ζαμβακέλλη με μοναδικά βιβλία τέχνης. Θα επισκεφθούμε το υπαίθριο αναγνωστήριο, το στούντιο ηχογράφησης, το χώρο έμπνευσης, το maker space με τους 3d printers, το τηλεσκόπιο και όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό, το ενυδρείο, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τους ανθρώπους και θα ανακαλύψετε τους λόγους για τους οποίους οι Βιβλιοθήκες είναι υπέροχες

(09.00-14.00 μόνο με ραντεβού στο τηλ. 23310 24494)

 

Οι φίλοι του βιβλίου μπορούν να ενημερώνονται για τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΗΜΕΡΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ www.greekbookday.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής