breaking news Νέο

Πολλά γκολ στην πρεμιέρα

Πολλά γκολ στην πρεμιέρα

Φυσιολογικά, όσο βέβαια φυσιολογικά μπορεί να χαρακτηριστούν στην πρεμιέρα τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ένωσης μας.

Χαρακτηριστικό της πρώτης αγωνιστικής η απουσία ισοπαλίας καθώς στα επτά παιχνίδια που διεξήχθηκαν (ο αγώνας Εθνικού Κλειδίου - ΓΑΣ Ροδοχωρίου πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη) υπήρξαν μόνο νικητές και ηττημένοι.

Στα τρία από αυτά κέρδισαν οι γηπεδούχοι και στα τέσσερα οι φιλοξενούμενοι.

Ενα ακόμη χαρακτηριστικό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας το ευρύ σκορ με τα οποία κέρδισαν οι τέσσερις φιλοξενούμενοι.

Ο ΦΑΣ Νάουσα 4-0 στο Πλατύ επιβλήθηκε του τοπικού νεοφώτιστου Αγρ. Αστέρα.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων 5-0 στο γήπεδο της Επισκοπης του Κεραυνού.

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 5-1 στη Μελίκη του Φιλίππου και ο ΑΟ Μαρίνας 4-0 στην Αγία Βαρβάρα του τοπικού Αγρ. Αστέρα.

Αντίθετα οι τρεις γηπεδούχοι που πηραν τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήραν την νίκη στις λεπτομέρειες και μόλις με ένα γκολ διαφορά.

Η ΑΕ Χαρίεσσας στην έδρα της νίκησε το Μακροχώρι με 2-1ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επισης στην έδρα του 1-0 τον ΓΑΣ Κοπανού και ο Αχιλλέας Νάουσας επίσης 1-0 τον Αρη Παλαιοχωρίου.

Συνολικα στα επτά παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθληματος της Α’ κατηγορίας που διεξήχθηκαν σημειώθηκε 24 γκολ μέσος όρος 3,5 περίπου τέρματα σε κάθε αγώνα και από αυτα 5 πέτυχαν οι γηπεδούχοι και 19 οι φιλοξενούμενοι.

Στην πρεμιέρα είχαμε και το πρώτο χατ τρικ του πρωταθλήματος που το πέτυχε ο Παρσόπουλος στον αγώνα του Κεραυνού Επισκοπής με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΠΛΑΤΥ - ΝΑΟΥΣΑ 0-4

Ενα ημίχρονο άντεξε ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, στην σαφή ανωτερότητα της Νάουσας καθως το 0-0 του πρώτου 45λεπτου μετατράπηκε σε υγιεινό περίπατο στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ μέσα σε 17 λεπτά από το 53’ μέχρι το 70’, και να φεύγουν από μια δύσκολη όπως αποδείχθηκε έδρα με τους τρεις πρώτους βαθμούς στις αποσκευές τους.

Η Νάουσα ηταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στην επανάληψη και συγκεκριένα στο 53’ ο Αργυρίου ύστερα από εκτέλεση κορνερ και σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων από κοντά με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενω στο 60’ ο Παντζαρτζίδης με ατομική ενέργεια και με σουτ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του.

Δυο λεπτά αργότερα ο Δασκαλάκης με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3 και στο 70’ ο Λαμπριανίδης επισης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης με βοηθούς τους Παζαρτζικλή, Ρηγόπουλο.

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ -

ΤΡΙΚΑΛΑ 0-5

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε 5-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας τον Κεραυνό Επισκοπής και έδειξε οτι παρότι ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Οπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ οι φιλοξενούμενοι ήταν ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω από τον αντίπαλό τους και η νίκη τους ηρθε με σχετική ευκολία.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 22’ ο Λίτσι με πλασέ και στο 35’ ο Παρσόπουλος έκανε το 0-2. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έγραψε το 0-3 και στο 44’ ο Περπερίδης έκλεισε τον δείκτη του σκορ για το πρώτο ημιχρονο στο 0-4.

Το τελικό 0-5 σημείωσε στο 68’ ο Παρσόπουλος και ενω στο 50’ η γηπεδούχος ομάδα έχασε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής όταν κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντέλλας και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων Αργυρόπουλος.

Στο 87’ αποβλήθηκε ο Λούρης της γηπεδούχου ομάδας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλας με βοηθούς τους Ασβεστάρα - Μπακάλη.

 

ΜΕΛΙΚΗ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-5

Καλύτερος σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε δίκαια τον Φίλιππο Μελίκης εκτός έδρας με 5-1 δείχνοντας ότι θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος.

Το σκορ για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας ανοιξε ο Γραμματικός μόλις στο 8’ ενω στο 30’ ο Σερασκιέρης έκανε το 0-2.

Στο 34’ ο Συμεωνίδης έκλεισε σε 0-3 το σκορ για το πρώτο μέρος.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φίλιππος μείωσε με τον νεαρό Μαμουτόπουλο σε 1-3, για να έρθει ο Τεπετός που είχε μπει αλλαγή και με δυο προσωπικά του γκολ στο 60’ και στο 90’ να διαμορφώσει το τελικό 1-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Γιάντσης - Ιασωνίδης).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-1

Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο της Χαρίεσσας με τη γηπεδούχο Χαρίεσσα πιο ουσιώδης να παίρνει τη νίκη και τους τρεις πρώτους της βαθμούς με αντίπαλο το Μακροχώρι το οποίο κέρδισε 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό με κεφαλιά ο Παρηγορίδης, ενω λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο το Μακροχώρι άγγιξε την ισοφάρισε όμως το σουτ του Τσιφλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος της γηπεδούχου.

Στο 82’ και ενω οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν στην διάθεσή τους τους τιμωρημένους Ηλιάδη και Κουλουριώτη έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης η γηπεδούχος ομάδα σε μια αντεπίθεση τους με τον Κοτσογιαννίδη έκαναν το 2-0, με το Μακροχώρι να μειώνει σε 2-1 με τον Τσακίρη και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Βαλκάνος - Δεβετζίδης).

 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ -

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ 1-0

Ενα αυτογκολ που σημειώθηκε στο 28’ από τον Χαραλαμπίδη έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Κοπανού που έγινε στην έδρα του πρώτου.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές με τους τερματοφύλακες Θεοδώρου (ΠΑΟΚ) και Κασαπίδη (Κοπανού) να αναδεικνύονται σε μορφές του αγώνα με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε και ένα δοκάρι με τον Αργυρόπουλο στο 60’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Πίτος - Γιατζιτζόγλου).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-0

Με γκολ που πέτυχε ο μόνιμος σκορερ του ο Μπράτσης με κοντινό πλασέ στο 43’ ο Αχιλλέας Νάουσας νίκησε στην έδρα του τον Αρη Παλαιοχωρίου και πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στην έδρα του.

Το παιχνίδι ηταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να είναι πιο εύστοχοι και να κερδίζουν με 1-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους Αργυρίου - Χαραλαμπίδη.

 

ΚΛΕΙΔΙ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ (Τετάρτη)

Αυριο Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ένωσης μας με τον αγώνα Εθνικού Κλειδίου - ΓΑΣ Ροδοχωρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής