breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

ΒΕΡΟΙΑ : Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Σε εντατικό ρυθμό και σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει καθημερνές προπονήσεις και φιλικα παιχνίδια και επιδίωξη του προπονητή της ομάδας του Νίκου Παπανώτα και των συνεργατών του είναι να “δέσουν” μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές καθώς προέρχονται από διαφορετικές ομάδες και να “φορμαριστούν” όσο γίνεται γρηγορότερα προκειμένου η ΒΕΡΟΙΑ να παρουσιαστεί όπως ήδη αναφέραμε, όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Από αγωνιστικής πλευράς αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα που παρουσίασε στα εννέα φιλικά που εδωσε μέχρι σήμερα (οκτώ νίκες και μια ισοπαλία) τα περισσότερα από τα οποία με αντιπάλους που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με αυτήν (Γ’ Εθνική) η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα και αγώνα σε αγώνα από την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά λογικά θα πηγαίνει όλο και καλύτερα.

Το κομμάτι που προβληματίζει και ανησυχεί τους φιλάθλους είναι το διαδικαστικό που ξεκίνησε πριν δυόμιση περίπου μήνες και κανείς ακόμη δεν γνωρίζει σε ποιό σημείο βρίσκεται αφού εδώ επικρατεί “η άκρα του τάφου σιωπή!!!”

Ενω οι προσθήκες (μεταγραφές) στο ρόστερ της ομάδας διαρρέουν στον τύπο πριν καλά - καλά μπουν στην σκέψη των υπευθύνων της ομάδας και πριν ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες,

το πιο ουσιώδες κομμάτι αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον κόσμο παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Που τελικά βρίσκεται η συμμετοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής; Και επαναλαμβάνουμε της VERIAS FC,οπως ονομάζεται. Έχει ολοκληρωθεί από όλες τις πλευρές ή υπάρχουν ακόμη εκκρεμόητες.

Αν μπούμε στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΟ και αναζητήσουμε το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής θα δούμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αγωνίζονται η VERIA FC ή ο ΑΣ ΒΕΡΟΙΑ με τα Γιαννιτσά, ή κάτι άλλο;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής