breaking news Νέο

Τα ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Νίκης Αγκαθιάς που εκπροσωπούν φέτος την Ημαθία στα εθνικά πρωταθλήματα

Τα ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Νίκης Αγκαθιάς που εκπροσωπούν φέτος την Ημαθία στα εθνικά πρωταθλήματα

Πρεμιέρα του πρωταθληματος της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου με την Ημαθία φέτος να εκπροσωπείται από δύο ομάδες. Από την πολυπαθη, τα δυο τελευταία χρόνια ΒΕΡΟΙΑ και την περσινή πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας της ένωσης μας Νίκη Αγκαθιάς.

Και ενω η πρώτη (ΒΕΡΟΙΑ) είναι παλιά γνώριμη της κατηγορίας, μιας διαφορετικής βέβαια κατηγορίας με υψηλότερα στάνταρ και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές η δεύτερη (Νίκη Αγκαθιάς) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και ελπίζουμε όχι η τελευταία.

Οι δυο λοιπόν φετινοί εκπρόσωποι μας στην κατηγορία, ξεκίνησαν με ενθουσιασμό. Η ΒΕΡΟΙΑ με κάποια καθυστέρηση είναι αλήθεια την χρονιά, για να στήσουν στην συνέχεια ένα αξιόλογο ρόστερ που φιλοδοξούν να τους δικαιώσει.

Η ΒΕΡΟΙΑ “χτίστηκε” από τα “θεμέλια” αφου αυτοί που προηγήθηκαν φεύγοντας είχαν φροντίσει να μην αφήσουν τίποτα όρθιο ούτε φυσικά ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Και όπως φάνηκε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε “χτίστηκε” με υλικά καλής ποιότητας.

Η Νίκη Αγκαθιάς διατήρησε την περσινή βάση της και πάνω σ’ αυτην φρόντισε να χτίσει χρησιμοποιώντας επίσης ανθεκτικό στις δυσκολίες που την περιμένουν να συναντήσει στην διάρκεια της χρονιάς υλικό.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν κι αν δεν υπάρξουν άλλου είδους προβλήματα και εννοούμε εξωαγωνιστικά οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Γ’ Εθνική αναμένεται να κάνουν μια καλή σεζόν.

 

ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΣ

Οπως ήδη αναφέραμε οι δυο ομάδες ξεκίνησαν την χρονιά από διαφορετική βάση.

Στη ΒΕΡΟΙΑ η διοίκηση της με μία - δυο εξαιρέσεις αποτελείται από άτομα που ναι μεν δεν είναι άγνωστα στους φιλάθλους της, αφού προέρχονται από τις τάξεις των οπαδών της όμως για πρώτη φορά αναλαμβάνουν επίσημο πόστο στην ομάδα και από αυτη την άποψη θα χρειαστούν ίσως χρόνο να μπουν στο κλίμα, ενω παράλληλα βρήκαν και ένα άδειο εκατό τοις εκατό ρόστερ που έπρεπε να το στελεχώσουν από το  “μηδέν”.

Αντίθετα στη Νίκη Αγκαθιάς τα περισσότερα μέλη της διοίκησης της έχουν εμπειρίες και κυρίως δίπλα τους ένα πρωτοκλασάτο διοικητικό στέλεχος, τον πρώην πρόεδρο του ΔΣ Αριστείδη Ματσούκα που σίγουρα θα τους καθοδηγήσει σωστά.

Επιπλέον η Νίκη Αγκαθιάς διατήρησε τον κορμό του περσινού πολυ καλού ρόστερ της πάνω στον οποίο φρόντισε να προσθέσει οτι η διοίκηση και ο προπονητής της θεωρούσαν καλύτερο για την ομάδα τους.

Να δούμε όμως τα ρόστερ των δυο εκπροσώπων μας στην Γ’ Εθνική.

 

ΒΕΡΟΙΑ

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι ο Νίκος Παπανώτας που υπήρξε ποδοσφαιριστής της την περίοδο 2003-2004 όταν αυτή κέρδισε την άνοδο της από την Δ’ Εθνική στην Γ’ επαγγελματική κατηγορία με πρόεδρο τον Κώστα Γκαβαϊσέ.

Την προπονητική του καριέρα ο Νίκος Παπανώτας την ξεκίνησε από την Νίκη Αγκαθιάς το 2005, έμεινε 6 ολόκληρα χρόνια σ’ αυτήν και κατεκτησε τρία πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια πέρασε από αρκετές ομάδες Δ’ και Γ’ Εθνικής όπως του Ολυμπιακού Κυμίνων, της Θύελλας Φιλώτα, της Κρύας Βρύσης, του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Αμεση συνεργάτες του Νίκου  Παπανώτα είναι ο Αντώνης Νατσιούρας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και με σημαντική καριέρα στο πρωτάθλημα της Super League και ο Απόστολος Χατζάρας (Γυμναστής) που την περίοδο που μας πέρασε εργάζονταν για λογαριασμό του Αιγινιακού (Β’ Εθνική).

Χρέη σκάουτερ εκτελεί ο Δημήτρης Χαλκιάς παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής με επίσης σημαντική καριέρα σε ομάδες που κατά καιρούς πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας οπως η Νάουσα, το Μακροχώρι, το Ροδοχώρι (τα δύο προηγούμενα χρόνια), η ΑΕ Χαρίεσσας και η Νίκη Αγκαθιάς στην Δ’ Εθνική και πάλι συνεργάτης του Νίκου Παπανώτα.

Το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ όπως ηδη αναφέραμε “χτίστηκε” από το μηδέν.

Οι 30 λοιπόν περίπου ποδοσφαιριστές που συγκροτούν το φετινό ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ εκτος απο 3 - 4 προέρχονται από μεταγραφές και ελάχιστοι επέστρεψαν από δανεισμό, όπως ο Τσουλχάϊ, ο Τσιότρας, ο Πατσιαβούρας.

Ας δούμε λοιπόν το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ και από που προέρχεται κάθε ποδοσφαιριστής.

1. Κοντογουλίδης (από Νάουσα)

2. Μπλατσιώτης (από Κισσαμικό)

3. Ντιούδης (πέρσι αγωνίζονταν στην Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ)

4. Χατζηπαναγιωτίδης (από Κοπανό)

5. Τσιότρας (από Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων)

6. Πατσιαβούρας (από Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων)

7. Τσουλχάϊ (από Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων)

8. Μούχαλης (από ΑΠΕ Λαγκαδά)

9. Ράδης (από Ζάκυνθο)

10. Μαραγκός (από Αρη)

11. Τρούπκος (έπαιζε στην Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ)

12. Ζούρκος (από Νάουσα)

13. Μουρατίδης (από Νάουσα)

14. Μπλέτσας (από ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ)

15. Μπακάλης (από Διαγόρα Ρόδου)

16. Παπουτσίδης (από ΑΕΠ Καραγιαννίων)

17. Κυριακίδης (από Ηρακλή Θεσσαλονίκης)

18. Τσικόπουλος (από Μακεδονικό Φούφας)

19. Σκαθαρούδης (από Εδεσσαϊκό)

20. Βεργώνης (από Απόλλων Πόντου)

21. Σοφιανίδης (έπαιζε στην Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ)

22. Λίπε (έπαιζε στην Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ)

23. Μυλωνάς (από Ρόδο)

24. Μισαηλίδης (από Κασσάνδρα)

25. Ζυγκερίδης (από ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ)

26. Κανούλας (από Απόλλων Λάρισας)

27. Βασίλτσης (έπαιζε στην Κ19 της ΒΕΡΟΙΑΣ)

28. Φωτόπουλος (από Κ20 Λάρισας)

29. Ιωάννου (από Κ20 Ξάνθης)

30. Πένδρο Ολιβέϊρα (Βραζιλιάνος υπο μεταγραφή)

Από τους 30 ποδοσφαιριστές που αποτελούν αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑ οι 17 έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της είτε σαν επαγγελματίες είτε στα τμήματα υποδομής της και αυτοί είναι οι: Μπλατσιώτης, Ντιούδης, Τσιότρας, Πατσιαβούρας, Τσουλχάϊ, Ράδης, Μαραγκός, Τρούπκος, Μουρατίδης, Μπλέτσας, Σκαθαρούδης, Βεργώνης, Σοφιανίδης, Λίπε, Ζιγκερίδης, Βασίλτσης και Φωτόπουλος.

 

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς είναι ο Σταύρος Κωστογλίδης που σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, τον Ατρόμητο Διαβατού, στο Μακροχώρι, στην Αλεξάνδρεια, στα Τρίκαλα (Ημαθίας) και στη Νάουσα, ενω σημαντική καριέρα έχει κάνει και σαν προπονητής (Μακροχώρι, Αλεξάνδρεια, Τρίκαλα κ.α.).

Αμεσος συνεργάτης του Σταύρου Κωστογλίδη είναι ο γυμναστής Χρήστος Βοργιατζίδης.

Από το περσινό πολύ καλό ρόστερ της Νίκης Αγκαθιάς έμειναν ο Κίτσας Ευγένης, ο Σιδηρόπουλος, ο Τριανταφυλλίδης, ο Διακόπουλος και ο Ζησόπουλος ενω αποκτήθηκαν οι:

1. Τόλιος (από Αιγινιακό)

2. Λιόλιος (από Αιγινιακό)

3. Γιατζιτζόγλου (από Αιγινιακό)

4. Σούκιας (από Δίστομο)

5. Λαζόπουλος (από ΒΕΡΟΙΑ)

6. Γιαννόπουλος (από Νάουσα)

7. Χατζόπουλος (από Νάουσα)

8. Ρογγότης (από Λευκίμη)

9. Κίτσας Λευτέρης (από Τρίκαλα)

10. Γιδαρόπουλος (από Δόξα Κυψέλης)

11. Βουλγαρόπουλος (από Αγρ. Αστέρα Πλατέος)

12. Αβραμόπουλος (από Αλεξάνδρεια)

13. Τριανταφυλλόπουλος (από Αλεξάνδρεια)

14. Γκελοσάνι (από Μακεδονικό Φούφας)

15. Γαβριηλίδης (από Κρύα Βρύση)

16. Ταμτσούδας (από Αλεξάνδρεια)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής