breaking news Νέο

Ισόπαλοι 0-0 Αγ. Μαρίνα και Αχιλλέας Νάουσας

Ισόπαλοι 0-0 Αγ. Μαρίνα και Αχιλλέας Νάουσας

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το παιχνίδι της περασμένης Τετάρης στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας μεταξύ του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αχιλλέα Νάουσας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με την γηπεδούχο ομάδα να έχει στην μεγαλύτερη διάρκεια του την κατοχή της μπάλας και την εδαφικη υπεροχή δίχως ομως να δημιουργεί και τις ανάλογες φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Από την δική του πλευρά ο Αχιλλέας Νάουσας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς έχοντας σαν πρώτο στόχο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του κάτι που το κατάφερε κι αν του δοθεί η ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης, που παρολίγο να συμβεί στο 76’, όμως το απευθείας φαουλ του Παπατάνου σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ιωακειμίδη.

Από την δική τους πλευρά οι γηπεδούχοι εκτός από τις τρεις - τέσσερις επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν στην αντίπαλη περιοχή και τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν διαμαρτύρονται και για μια φάση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού για αντικανονικό μαρκαρισμα πάνω στον Συμπεθέρη, μέσα στην περιοχή του τερματοφύλακα του Αχιλλέα Κερμανίδη στην οποία ο διαιτητής κ. Καρακιζόπουλος (Νησελίτης - Γκόγκας) έδειξε παίζετε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Κούβαρος (75’ Βοριατζίδης), Τουλουμτζής, Τζάνι, Μουχτάρης (81’ Πατσιαβούρας), Νιογκάνα, Ρόκο (59’ Τσακαλίδης), Γραμματικός (46’ Παπαδόπουλος), Τεπετός, Κουτρουλιάς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ: Κερμανίδης, Παπατάνος, Μπακαλίδης, Μπαξεβάνος, Μαραντής, Μίσκος (90’ Δημητρίου), Μπράτσης, Στογιάννος Ρ., Κακούδης, Σαξωνής (55’ Τασιώνας), Στογιάννος (81’ Σαμαράς).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Με ολοκληρωμένη την 4η αγωνιστική μετά και τον αγώνα Μ. Αλεξάνδρου Αγ. Μαρίνας - Αχιλλέα Νάουσας 0-0, η βαθμολογία της Α’ κατηγορίας έχει διαμορφωθεί ως εξης:

 

                      ΤΕΡ.       ΒΑΘ.

1. ΤΡΙΚΑΛΑ    13-2    12

2. ΡΟΔΟΧΩΡΙ  13-2    12

3. ΝΑΟΥΣΑ     13-3    12

4. ΠΛΑΤΥ       10-5    9

5. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ           7-3      7

6. ΠΑΟΚ ΑΛ.   4-4      7

7. ΚΟΠΑΝΟΣ  8-6      6

8. ΧΑΡΙΕΣΣΑ   6-5      6

9. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 7-11    6

10. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.       3-6      5

11. ΜΑΡΙΝΑ   6-8      3

12. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ       6-9      3

13. ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ      4-9      3

14. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ        2-4      2

15. ΜΕΛΙΚΗ   3-8      0

16. ΚΛΕΙΔΙ      1-12    0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής