breaking news Νέο

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Έμειναν δύο στην κορυφή

Α' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Έμειναν δύο στην κορυφή

Νάουσα και Ροδοχώρι συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους, ενω ο τρίτος της παρέας, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων το περασμένο Σάββατο στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής είχε την πρώτη απώλεια βαθμών καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον συνώνυμο του της Αγίας Μαρίνας.

Στην κορυφή λοιπόν του βαθμολογικού πινακα πλεον ισοβαθμούν δυο ομάδες. Η Νάουσα που κέρδισε 2-0 τον συμπατριώτη της Αχιλλέα και το Ροδοχώρι που επίσης κέρδισε εκτός εδρας με 3-0 τον Κοπανό, γράφοντας έτσι την πέμπτη τους νίκη στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος για το πρωτάθλημα.

Στην τρίτη θέση κατρακύλησαν τα Τρίκαλα που όπως ήδη αναφέραμε αναδείχθηκαν ισόπαλα στο γήπεδό τους με την Αγία Μαρίνα και ακολουθεί ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος που πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του αυτή τη φορά επι της ΑΕ Χαρίεσσας με 4-1.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας 5-2 τον Φίλιππο Μελίκης και τον ακολουθεί κατά πόδας ο Κεραυνός Επισκοπής που δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία να καταβάλει τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρα, η Αγία Μαρίνα, ο Κοπανός που όπως ήδη αναφέραμε έχασε με 3-0 στο γήπεδό του από το Ροδοχώρι, το Παλαιοχώρι, που με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα νίκησε 3-2 τον Εθνικό Κλειδίου ενω το Μακροχώρι πήρε την πρώτη φετινή του νίκη, κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-0 τον ΑΟ Μαρίνας.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα οκτώ παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της Ένωσης μας.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΝΑΟΥΣΑ 0-2

Πραγματοποιώντας πολυ καλή εμφάνιση ο ΦΑΣ Νάουσας κέρδισε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον συμπατριώτη του Αχιλλέα με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Νάουσα που ήταν τυπικά φιλοξενούμενη μπήκε πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι και δεν άργησε και προηγηθεί στο σκορ.

Στο 10’ συγκεκριμένα και ύστερα ωραία ενέργεια του Παντζαρτζίδη και κεφαλια του Νίκου ο Κουκουράκης από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να σπρώξει την μπάλα στα αντίπαλα δύχτια γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Η τυπικά φιλοξενούμενη και μετά το γκολ συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αφου έχασε τρεις - τεσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ στο 37’ ζευγάρωσε τα τέρματα της με τον Σ. Κερμανίδη ύστερα από πάσα του Νικου.

Με 2-0 στο ενεργητικό του ο ΦΑΣ στην επανάληψη έκανε συντηρηση δυνάμεων και δεν δυσκολεύθηκε να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη και με τα δύο τέρματα που είχε πετύχει στο πρώτο μέρος να πάρει μια καθαρή και δίκαιη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου με βοηθούς τους Κελεσίδη - Χαλατζούκα.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-1

Πρώτη απώλεια βαθμών φέτος για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον συνώνυμο του της Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα των Τρικάλων δίχως να πιάσει τα γνωστά της στανταρ ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως όχι μόνο δεν κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη αλλά λιγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού κινδύνεψε να δεχθεί και ένα δεύτερο τέρμα και να χάσει και το παιχνίδι παρότι ο αντίπαλος της αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο καθώς είχε αποβληθεί ο Συμπεθέρης.

Στο πρώτο 45λεπτο η γηπεδούχος ομάδα είχε σαφή εδαφική υπεροχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως έπεσε πάνω στον Ιωακειμίδη που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Αγία Μαρίνα προσπαθησε να αντιδράσει όμως τα Τρίκαλα ήταν αυτά που πετύχαν το γκολ και προηγήθηκαν με 1-0. Στο 70’ συγκεκριμένα ο Χατζόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κιρκιλιανίδη νίκησε τον Ιωακειμίδη και έκανε το 1-0.

Η Αγία Μαρίνα έξι λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κοντινό πλασέ του Πατσιαβούρα που είχε μπει τρια λεπτά νωρίτερα αλλαγή στον αγώνα.

Η γηπεδούχο ομάδα στο διάστημα που απέμενε προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς δίχως όμως να τα καταφέρει παρότι από το 81’ η Αγία Μαρίνα αγωνίζονταν με παικτη λιγότερο λόγω αποβολής, όπως ηδη αναφέραμε του Συμπεθέρη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Πίτου - Ρηγόπουλος).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-3

Δίχως να πιάσει την γνωστή του καλή απόδοση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου πέρασε με νίκη μέσα από τον Κοπανό και μάλιστα με καθαρό σκορ (3-0) και έκανε το “πεντε στα πέντε”.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο με την φιλοξενούμενη ομάδα να εκμεταλλεύεται τις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου της και να φθάνει με άνεση στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ με κεφαλιά ο Μπρέγκου που δέχθηκε την πάσα του Μουρουζίδη και στο 20’ ο Μουρουζούδης που πήρε το ριμπαουντ από σουτ του Βούλγαρη στο δοκάρι εύκολα έκανε το 0-2, που ηταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 53’ ο Μουρουζίδης πέτυχε με κοντινό πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μουλούζας (Γιάντσης - Παζαρτζικλής).

 

ΠΛΑΤΥ - ΧΑΡΙΕΣΣΑ 4-1

Με τον Καραντουλαμά να πετυχαίνει χατ τρίκ ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος νίκησε στο γήπεδο του με 4-1 και την ΑΕ Χαρίεσσας και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πινακα.

Ο Αγρ. Αστέρας που ήταν καλύτερος από την αντίπαλο του στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και νίκησε δίκαια άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Καραντουλαμά και ο ίδιος παίκτης στο 6’ έκανε το 2-0 που ηταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και στο 63’ η Χαρίεσσα κέρδισε πέναλτι με τον Παρηγορίδη με τον Δελητζάκη που ανέλαβε την εκτέλεση του να μειώνει σε 2-1. Ομως ο Αγρ. Αστέρας είχε έτοιμη την απάντηση και δύο λεπτά αργότερα στο 65’ με τον Μοσχόπουλο ξαναπήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τον Καραντουλαμά στο 80’ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Τράντος - Γκόγκας)

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 4-0

Εύκολη επικράτηση για τον Κεραυνό Επισκοπής που νίκησε στο γήπεδό του 4-0 τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η γηπεδούχος ομάδα που ήταν καλυτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε στο σκορ στο 10’ με τον Καρυπίδη και στο 32’ ο Λούρης με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Στο 69’ η Επσκοπη είχε δοκάρι με τον Λούρη και στο 87’ ο Ντέλλας με ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Λούρης με διαγώνιο σουτ

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Βαλκάνος - Μαργαρίτης).

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΚΛΕΙΔΙ 3-2

Με γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Άρης Παλαιοχωρίου νικησε στο γήπεδό του τον Εθνικό Κλειδίου με 3-2 και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στο διάστημα του οποίου είχαμε ένα δοκάρι για λογαριασμό του Παλαιοχωρίου με τον Μιχαηλίδη (17’) που ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση σ’ αυτό το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε με δυο επανωτα γκολ στο 49’ και στο 51’ με τον Νεστορόπουλο και τον Μπακιρτζή να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων, με το Κλειδί όμως να αντιδρά και να ισοφαρίζει με γκολ του Καϊμακαμίδη (65’) και Παντόπουλου (αυτογκολ στο 83’). Και ενω από το 84’ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Στογιάννη στις καθυστερήσεις ο Παντόπουλος πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Μουσενίκας - Μπακάλης).

 

ΜΑΡΙΝΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-3

Πραγματοποιώντας μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση η νεανική ομάδα του Μακροχωρίου κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας τον ΑΟ Μαρίνα και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Η μετέπειτα νικήτρια ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήρε δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 44’ ο Κουλουριώτης με κοντινό πλασέ και στο 68’ ο Ηλιάδης με απευθείας εκτέλεση φαουλ έκανε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 73’ ο Κουλουριώτης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νησελίτης - Χαραλαμπίδης).

 

ΠΑΟΚ ΑΛ. - ΜΕΛΙΚΗ 5-2

Ανετη επικράτηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που νίκησε στην έδρα του τον Φίλιππο Μελίκης με 5-2.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 4’ ο Φωτιάδης, με τη Μελίκη να ισοφαρίζει στο 19’ με γκολ του Ανδρίτσου.

Ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ στο 25’ με τον Αραμπατζή και το 2-1 ηταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 58’ ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της φιλοξενούμενης ομάδας και δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 3-1 με τον Πέτκο στο 73’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 4-1 και τον Αργυρόπουλο στο 78’ να κάνει το 5-1. Στις καθυστερήσεις ο Σγούρος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Χριστοδούλου Γ. - Χριστοδούλου Κ.).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής