breaking news Νέο

Σε επαφές και συζητήσεις ο Χρήστος Σκουμπόπουλος, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Σε επαφές και συζητήσεις ο Χρήστος Σκουμπόπουλος, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Στιγμή δεν έχει φύγει από τη σκέψη του Χρήστου Σκουμπόπουλου η προπτική να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της Βέροιας! Ακόμα και ο αποκλεισμός, με τον τρόπο που έγινε, από τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης της 18ης Μαϊου 2014, που είναι αλήθεια ότι του στοίχισε ψυχικά και οικονομικά, δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην επιθυμία του να τεθεί και πάλι στην κρίση των δημοτών της Βέροιας.

Η τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί για το Χρήστο Σκουμπόπουλο προνομιακό πεδίο, καθώς αφ’ ενός υπήρξε διευθυντής του Δήμου επί σειρά ετών (δίπλα σε δημάρχους όπως ο Ανδρέας Βλαζάκης και ο Γιάννης Χασιώτης) και άριστος γνώστης των θεμάτων του και αφετέρου δήμαρχος της πόλης στο διάστημα 2003-2006.

Η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» έχει εκφράσει τη θέληση να κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και να εκτεθεί στην ψήφο των δημοτών της Βέροιας.

Ποντάροντας αυτή τη φορά όχι μόνο στην αναγνώριση των ικανοτήτων του προσώπου του, την εντιμότητα και την καθαρότητα του λόγου του, τα οποία και είναι αποδεκτά και συν τοις άλλοις μπορούν να επηρεάσουν ένα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος, αλλά και στην κοπιώδη προσπάθειά του να ετοιμάσει ένα ψηφοδέλτιο με νικηφόρα προοπτική. Ένα ψηφοδέλτιο, που θα πλαισιώνεται από ανθρώπους με ειλικρινή διάθεση να προσφέρουν, γνώστες του χώρου της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και αξιοποίηση ανθρώπων της νέας γενιάς, τόσο ως γνώστες θεμάτων της κοινωνίας, όσο και κομίζοντες φρέσκιες ιδέες – και υλοποιήσιμες προπάντων - στα αυτοδιοικητικά πράγματα.

Και επιπροσθέτως από πρόσωπα που θα διαπνέονται από πνεύμα συνεργατικότητας - όπως επιτάσσει πλέον ο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» - και μακριά από καιροσκοπικές επιδιώξεις και αγκιστρωμένα σε κομματικά πρότυπα.

Βέβαια, μια τέτοια επιλογή προσώπων με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και με δεδομένη την υποψηφιότητα - τουλάχιστον μέχρι τώρα - 6 υποψηφίων δημάρχων, κρίνεται ως πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα, ενώ ο ίδιος, ερωτηθείς από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ για το πως σκοπεύει να κινηθεί στο προσεχές διάστημα γύρω από την υποψηφιότητά του, απέφυγε επιμελώς να πει οτιδήποτε. Κάτι που φανερώνει ότι ο Χρήστος Σκουμπόπουλος έχει επιλέξει να ακολουθήσει μια άλλη τακτική και στρατηγική από εκείνη της προεκλογικής περιόδου του 2014, τουτέστιν, βλέποντας και κρίνοντας.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το Χρήστο Σκουμπόπουλο να έχει πυκνώσει τις επαφές του με πρόσωπα που μετέχουν στη σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας αλλά και με... διαφοροποιημένους σ' αυτό, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους αρχικά για την ερχόμενη εκλογική διαδικασία του Μαϊου 2019 και ακολούθως το αν θα ήταν σε θέση να συμπράξουν μαζί του.

Παράλληλα, ο πρώην δήμαρχος Βέροιας διατηρεί ανοιχτή γραμμή με πρόσωπα, τα οποία είχε και στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του το 2014, τα οποία και σε κάθε περίπτωση πρόκειται να αποτελέσουν μία... μαγιά, μπροστά σ' αυτή την πρωτοβουλία που προτίθεται να αναλάβει. Ίδωμεν.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής