breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Κρεοπώλης χτίζει τάφο για την καλύτερη πελάτισσά του!

Την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του δείχνει ένας ιδιοκτήτης κρεοπωλείου στην Τουρκία. Ο Ικράμ Κορκμαζέρ, επαγγελματίας χασάπης, χτίζει τάφο για την καλύτερη... πελάτισσά του, τη Γεσίμ, μία γάτα!

Η Γεσίμ, η οποία έκανε τα… ψώνια στο χασάπικό του καθημερινά, έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες.

Ο Ικράμ δεν ξέχασε τη φίλη του : την έθαψε στον κήπο του και έχτισε έναν τάφο, που ελπίζει ότι θα τον επισκεφθούν πολλοί φιλόζωοι απ’ όλον τον κόσμο.

Η γάτα επισκεπτόταν τακτικά τον Κορκμαζέρ, ο οποίος δεν παρέλειπε να της προσφέρει τα αγαπημένα της μεζεδάκια. Ένας πελάτης την τράβηξε βίντεο, το ανάρτησε στο διαδίκτυο και η Γεσίμ από την Τουρκία έγινε διάσημη.

Ο κρεοπώλης κατασκεύασε τον τάφο της στο αγρόκτημά του, στο Οσμαντσίκ της επαρχίας Μανίσα. Όπως είπε, φιλόζωοι απ’ όλον τον κόσμο – από τις ΗΠΑ και την Ισπανία μέχρι το Ιράν και την Ιαπωνία – του έστειλαν μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφθούν τον τάφο της.

«Η γάτα μας, η Γεσίμ, αρρώστησε, αφού βρέθηκε στους δρόμους μια βροχερή ημέρα και τελικά πέθανε. Συζητούσα με τη Γεσίμ σαν να μιλούσα σε άνθρωπο, καταλαβαίναμε ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε ο Κορκμαζέρ.

«Έφτιαξα έναν τάφο στη μνήμη της και φυτέψαμε τριαντάφυλλα. Τώρα θα τοποθετήσω και μάρμαρο τριγύρω», είπε.

Μετά το θάνατο της Γεσίμ, ο Κορκμαζέρ δεν έμεινε μόνος : ανέλαβε πλέον να φροντίσει τα γατάκια της.

*****

Τα… ψεμματάκια του γαμπρού

Άγαλμα έμεινε μία νύφη στις ΗΠΑ την πρώτη νύχτα του γάμου της. Αιτία, αυτό που είδε, όταν βρέθηκε στο κρεβάτι με τον αγαπημένο της. Η 27χρονη γνωρίστηκε με το μέλλοντα σύζυγό της το καλοκαίρι του 2018. Παρόλα αυτά, ο 32χρονος εξέφραζε μία εμμονή στα πατροπαράδοτα, δηλαδή να μην έρθουν σε πλήρη σεξουαλική επαφή, πριν παντρευτούν.

Όσο κι αν η στάση του συντρόφου της δεν ήταν και η πιο συνηθισμένη, εκείνη αποδέχτηκε τον όρο.

Όπως είναι φυσικό, η 27χρονη ανέμενε με ακόμα μεγαλύτερη προσμονή τη στιγμή που θα… χόρευαν τον Ησαΐα, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν και τη σχέση τους.

Το ίδιο διάστημα, το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, συγγενείς και φίλοι, δεν σταματούσαν να εκδηλώνουν το θαυμασμό τους στην εγκράτεια του υποψήφιου γαμπρού, που δεν παρέκλινε από τα πιστεύω του.

Όμως, όπως αποδείχθηκε στο τέλος, όλα τα παραπάνω δεν ήταν παρά ένα πρόσχημα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το καλά κρυμμένο μυστικό του…

Έτσι, όταν οι νεόνυμφοι έφυγαν, μετά τη δεξίωση, για το μήνα του μέλιτος και ξάπλωσαν για πρώτη φορά μαζί, η δυστυχής νύφη αντιλήφθηκε γιατί τόσο καιρό ο λατρεμένος της ανέβαλε για μετά τα στέφανα το σεξ.

Ο πραγματικός λόγος δεν ήταν άλλος από το μικρό μέγεθος του μορίου του γαμπρού!

Παρά την απογοήτευση, έπειτα από την πολύμηνη αναμονή, η 27χρονη δήλωσε πρόθυμη να βοηθήσει το σύζυγό της να το ξεπεράσει…

*****

Πληρώνεις τον καφέ αναλόγως του πόσο ευγενικός είσαι!

Υπάρχει καφετέρια, που η τιμή του καφέ αλλάζει ανάλογα με το πόσο ευγενικός είσαι! Ο baristas, Austin Simms, από την περιοχή Roanoke της Βιρτζίνια, εκτιμάει και έχει τον τρόπο να το αποδείξει, τους καλούς τρόπους. Ο τρόπος, με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον, είναι σημαντικός και ο Austin θέλησε αυτό να το υπενθυμίσει σε όλους. Απλά δεν ήξερε ότι θα γίνει διάσημος γι ‘αυτό σε όλον τον κόσμο…

Ως baristas στην καφετέρια CUPS, ο Austin συνήθιζε να εξυπηρετεί με ένα χαμόγελο όλους τους πελάτες του. Δυστυχώς, φάνηκε ότι αρκετοί από αυτούς δεν τον αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο. Ο ίδιος έχανε συχνά τα όριά του με τους αγενείς πελάτες του μαγαζιού, οπότε αποφάσισε να βάλει μία πινακίδα μπροστά στην είσοδο, για να τους υπενθυμίζει πόσο σημαντικοί είναι οι ευγενικοί τρόποι.

Ο Austin δημιούργησε μια νέα τιμολογιακή πολιτική και την ανακοίνωσε στους πελάτες. Είναι ένα απλό μήνυμα, που όμως επρόκειτο να προσελκύσει την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων :

«Ένα μικρό καφέ», 5 δολάρια.

«Ένα μικρό καφέ, παρακαλώ», 3 δολάρια.

«Γεια σας, θα ήθελα ένα μικρό καφέ, παρακαλώ», 1,75 δολάριο.

Προς μεγάλη έκπληξη του Austin, η φωτογραφία της πινακίδας έγινε αμέσως viral. Φάνηκε έτσι ότι πολλοί άνθρωποι ταυτίστηκαν μαζί του και ο τρόπος που περνούσε το μήνυμα, χάριζε άφθονο γέλιο σε όσους έβλεπαν την πινακίδα. «Αποφάσισα να αρχίσω να χρεώνω περισσότερο τους ανθρώπους, που δεν είχαν τον ελάχιστο χρόνο να πουν ένα «γεια» και να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, ακόμη και αν είμαστε πίσω από τον πάγκο», δήλωσε ο Simms στο WDBJ.

Η δημιουργικότητα και το μήνυμα πίσω από την πινακίδα του Austin θα ενθαρρύνει τον κόσμο να λέει ένα «γεια» και να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με χαμόγελο. Η στρατηγική του, πέρα από όλα αυτά, αποδείχθηκε και απίστευτη διαφήμιση για το καφέ!

Το απλό αλλά δημιουργικό μήνυμα του Austin πρέπει να εφαρμοστεί σε όλες τις επιχειρήσεις!

*****

«Εφτάψυχη» γάτα, βρέθηκε θαμμένη στα χιόνια και την επανέφεραν στη ζωή!

«Εφτάψυχη» αποδείχθηκε μία γάτα στον Καναδά. Βρέθηκε θαμμένη στα χιόνια, αλλά οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή! Το «Polar Vortex», το πολικό ψύχος που έπληξε τον Καναδά και τις βόρειες ΗΠΑ, δεν στάθηκε ικανό να υπερνικήσει τη γάτα.

Οι ιδιοκτήτες της «Fluffy» τη βρήκαν καλυμμένη με χοντρά κομμάτια πάγου κοντά στο σπίτι τους, την περασμένη εβδομάδα. Τη σκούπισαν και την πήγαν αμέσως στον κτηνίατρο.

«Η γάτα ήταν παγωμένη», είπε η Andrea Dutter, διευθύντρια της Κλινικής Ζώων του Kalispell. «Η θερμοκρασία του σώματός της ήταν τόσο χαμηλή, που δεν την έδειχναν ούτε τα θερμόμετρα», πρόσθεσε.

«Άρχισα αμέσως να τη ζεσταίνω με κομπρέσες και μέσα σε μία ώρα άρχισε να μας γκρινιάζει», είπε η Dutter.

Μόλις οι γιατροί επανέφεραν τη «Fluffy», ανακάλυψαν ότι η άτυχη γάτα ήταν τραυματισμένη, κάτι που την εμπόδιζε να επιστρέψει στο σπίτι.

Η «Fluffy» με τη βοήθεια των γιατρών κατάφερε τελικά να επιστρέψει υγιής στο σπίτι της.


Τα… ψεμματάκια του γαμπρού
Πληρώνεις τον καφέ αναλόγως του πόσο ευγενικός είσαι!
«Εφτάψυχη» γάτα, βρέθηκε θαμμένη στα χιόνια και την επανέφεραν στη ζωή!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής