breaking news Νέο

Στη σκιά του τραγικού συμβάντος

Στη σκιά του τραγικού συμβάντος

Στη σκιά του τραγικού θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαρίεσσας Χρήστου Πετρίδη διεξήχθηκαν το περασμένο Σάββατο τα παιχνίδια της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας τα αποτελέσματα των οποίων όπως είναι επόμενο άφησαν αδιάφορους τους φιλάθλους της περιοχής μας μπροστά στον άδικο χαμό ενος νέου ανθρώπου.

Από τους πέντε διεκδικητές της τετράδας των πλεϊ οφ οι τέσσερις προχώρησαν με νίκη και μόνο ο ΦΑΣ Νάουσας στο ντέρμπι κορυφής έχασε στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας και κατρακύλισε στην 3η θέση στην οποία ισοβαθμεί πλεον με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ο οποίος με νύχια και με δόντια κέρδισε με 1-0 το Μακροχώρι.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε και πάλι ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που μετά την γκέλα της περασμένης αγωνιστικής (2-2 στην έδρα του με τον Κεραυνό Επισκοπή) προχθές πέρασε άερας από το γήπεδο του Παλαιοχωρίου κερδίζοντας τον τοπικό Αρη με 3-0.

Δεύτερος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που όπως αναφέραμε κέρδισε με 1-0 στην έδρα του την Νάουσα.

Ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος κέρδισε στο γήπεδο του με 4-0 τον συνώνυμο του της Αγίας Βαρβάρας και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την Τετάρτη προνομιού θέση.

Από τις ομάδες που αγωνίζονται να αποφύγουν την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ αουτ κερδισμένος ηταν ο Αχιλλέας Νάουσας καθώς κέρδισε στην έδρα του 2-1 τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που “κόλησε” στους 22 βαθμούς.

Στο γειτονικό ντέρμπι του ΓΑΣ Κοπανού με τον ΑΟ Μαρίνας νικήτρια αναδείχθηκε η γηπεδούχος ομάδα με 3-0 ενω η αναμετρηση Κεραυνού Επισκοπής - Εθνικού Κλειδίου έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα και το παιχνίδι Χαρίεσσας - Μελίκης διεκόπη στο 22’ λόγω του τραγικού περιστατικού με τον 17χρονο ποδοσφαιριστή και ενω το αποτέλεσμα ηταν ισόπαλο 0-0.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής