breaking news Νέο

Η ήττα των Αετών Βέροιας στο Κιλκίς και η ανακοίνωση - καταγγελία

Η ήττα των Αετών Βέροιας στο Κιλκίς και η ανακοίνωση - καταγγελία

Μπορεί η παρουσία των διαιτητών (παρακάτω η ανακοίνωση-καταγγελία) να θύμιζε κάποιες άλλες εποχές, ωστόσο θα ήταν άτοπο να μη γίνει αναφορά και στην εμφάνιση των Αετών Βέροιας...

Μια εμφάνιση, η οποία δεν αρμόζει σε ό,τι έχει παρουσιάσει ο σύλλογος στους 20 μήνες που υφίστανται ως σωματείο, με την αήττητη περσινή πορεία και τις μόλις τέσσερις (πριν τον αγώνα του Σαββάτου) ήττες.

Για ένα ακόμη παιχνίδι μέσα στο 2019, η ομάδα της Βέροιας παρουσιάζει ένα πολύ μέτριο πρόσωπο, με πολλά λάθη και μεγάλη αστοχία, που στοίχισε πολύ και στις 5 ήττες που έχουν καταγραφεί.

Το μέτρημα...χάθηκε, όσον αφορά το πόσα άστοχα σουτ (μέχρι και σε lay up) μέτρησε η πλευρά των Ημαθιωτών, με αποτέλεσμα να χαθεί η συγκέντρωση και να επιτραπεί στους γηπεδούχους να βρεθούν στη θέση του οδηγού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Εκτός του πρώτου δεκαλέπτου, στο οποίο οι Αετοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα και το τελικό 70-64 δίνει ανάσα παραμονής στους αντιπάλους, αλλά αντίθετα μια...σπρωξιά στους «ασπρόμαυρους», που τους φέρνει πλέον στην 5η θέση.

Πρώτοι σκόρερ των Αετών ήταν οι Κωστής Γκεγκόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος, που σημείωσαν από 16 και τους ακολούθησε ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης, που πέτυχε 13.

Επόμενο παιχνίδι για τους «ασπρόμαυρους» το Σάββατο 2/3, στο ΔΑΚ «Βικέλας», με τους Ικάρους Γιαννιτσών.

Τα δεκάλεπτα : 12-17, 30-25, 54-48, 70-64

Αετός Κιλκίς : Νταμτσίδης 9 (1), Γκιζέλης 14 (2), Βαϊτσούδης 8 (1), Βογιατζής 9, Κόγιας 8, Βακουφτσής 11, Μαργαριτίδης 3 (1), Αμοιρίδης 8 (1)

Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 5, Παπαδόπουλος Δ. 16 (4), Γκεκόπουλος 16, Πάππου 2, Χρυσάφης, Παπαδόπουλος Γ. 1, Κασάπης, Χατζηχαρίσης 13, Ιωσηφίδης 11 (1)

 

Ανακοίνωση - καταγγελία

 

Εμφάνιση κάτω του μετρίου για την ομάδα μας στο χθεσινό παιχνίδι, παρουσία βγαλμένη από το...Τριώδιο για τους διαιτητές του αγώνα!

Ως σωματείο που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017, μετράμε μόνο 20 μήνες ζωής, ωστόσο αυτό που ζήσαμε χθες στο Κλειστό του Κιλκίς από τους ρέφερι Εκίζογλου και Ρούντσιο (του συνδέσμου Κιλκίς παρακαλώ...) θα το εξιστορούμε στα παιδιά μας!

Κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε με πάθος (ως όφειλε), χωρίς κανένα απολύτως παράπονο για τη φιλοξενία (αρίστη) και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως οι παίκτες μας εμφανίστηκαν στο παρκέ απλά για να εμφανιστούν, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η ανεκδιήγητη, προκλητική και άκρως εκτός κανόνων (τους οποίους δεν γνώριζαν!) διαιτησία!

Η αντίπαλη ομάδα εκτέλεσε 40 βολές (δεν το βγάζουμε από το μυαλό μας, αλλά από το Φύλλο αγώνα), όταν μέσο όρο οι αντίπαλοι μας δεν ξεπερνούν τις 20, τρεις παίκτες μας αποβλήθηκαν με 5 φάουλ (οι διαιτητές του αγώνα έπαιξαν ένα παιχνίδι που λέγεται «ακουμπώ-σφυρίζω», πρώτη φορά το ακούμε...) ενώ δόθηκαν στην πλευρά μας τρεις τεχνικές ποινές.

Χαρακτηριστικός επίσης ο διάλογος με αθλητή μας :

«Διαιτητής : Βλέπεις φαντάσματα...»
«Παίκτης : Εσύ βλέπεις φαντάσματα!»
Διαιτητής : «Πάρε τεχνική ποινή...»

Εντυπωσιακό το γεγονός πως δεν γνώριζαν τους κανονισμούς που έχουν προστεθεί στο άθλημα τα τελευταία χρόνια, που φανερώνει πως ουδέποτε βρέθηκαν σε κάποιο από τα σεμινάρια στο διάστημα αυτό, ενώ η συμπεριφορά τους θυμίζει τον Σερίφη που είναι υπέρμαχος του νόμου αλλά αν εγκατασταθεί ένας «ξένος» στην περιοχή του, τον εφαρμόζει όπως τον βολεύει...

Επαναλαμβάνουμε πως δεν υπάρχει ουδεμία μομφή για την ομάδα του Αετού Κιλκίς, ούτε βεβαίως δικαιολογείται η τραγική εμφάνιση της ομάδας μας. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε απαθείς μπροστά στο απίστευτο θέαμα που πρόσφεραν οι διαιτητές, που προκάλεσαν το απόλυτο χάος (μόνο στην πλευρά μας) και μας ανάγκασαν να φοβόμαστε ακόμη και τη σκιά μας στα μαρκαρίσματα...

Εκ της διοικήσεως


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής