breaking news Νέο

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, ομοφωνία σε 11 από τα 13 θέματα της ημερήσιας διάταξης

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, ομοφωνία σε 11 από τα 13 θέματα της ημερήσιας διάταξης

Την πέμπτη τακτική συνεδρίασή της στο τρέχον έτος πραγματοποίησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας, χθες Τετάρτη, στις 11 το πρωί, με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων μόνο σε δύο θέματα δεν υπήρξε ομοφωνία.

Ειδικότερα, τόσο στο τρίτο θέμα, που αφορούσε στην έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη προσωρινού αναδόχου της υπηρεσίας «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)» όσο και στη «γνωμοδότηση για ορισμό δικηγόρου σε αντίκρουση αγωγής», ο Θανάσης Αποστολόπουλος διαφοροποιήθηκε και έδωσε «λευκή» ψήφο.

Ακόμα στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής τέθηκε και ένα έκτακτο θέμα, που είχε να κάνει με την έγκριση του υπ' αριθ. 3/12-9-2018 πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για την «προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων στα 5ο και 8ο Δημοτικά σχολεία» και την κατακύρωση της προμήθειας στον Αγαθαγγελίδη Πέτρο έναντι του συνολικού ποσού των 56.273,50 € χωρίς ΦΠΑ (69.779,14 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), το οποίο και ψηφίσθηκε ομόφωνα.

Παρόντες στη συνεδρίαση οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Θανάσης Σιδηρόπουλος, Διονύσης Κουλουριώτης, Θανάσης Αποστολόπουλος, Αριστομένης Λαζαρίδης και προεδρεύων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στυλιανός Ασλάνογλου.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής