breaking news Νέο

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 4-1 του ΦΑΣ Νάουσα επί του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 4-1 του ΦΑΣ Νάουσα επί του ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Δημήτρης Χριστοφορίδης χρησιμοποίησε τους υποτιθέμενους βασικούς ο ΦΑΣ Νάουσα κερδισε με 4-1 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που επισης άφησε καλές εντυπώσεις.

Το σκορ για την γηπεδούχο Νάουσα άνοιξε μόλις στο 5’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Κυζερίδης και στο 12’ ο Κωτσιόπουλος με ατομική ενέργεια έκανε το 2-0.

Στο 30’ ο Κυζερίδης εκμεταλλεύθηκε την ωραία πάσα του Ζούρκου και από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 που ηταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δυο προπονητές έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού όμως η γηπεδούχος Νάουσα βρηκε την ευκαιρία στο 73’ να κάνει το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με τον Τούφα που κέρδισε ο Καψάλης, από τον τερματοφύλακα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου Κασαπίδη.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε λίγο πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο με απευθείας εκτέλεση φαουλ ο Τσίλης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Χριστοδούλου Γ. - Βογιατζόγλου).

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Νίκου, Κωτσόπουλος, Κυζιρίδης, Μουρίκι. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Μαντώς, Μτσελντισβίλι, Μποβάκης, Δίντσης, Νομικός, Ζάχος, Κερανίδης, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Τόσιος, Ντινόπουλος, Τούφας, Τσιλικιώτης.

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Μπουρδάνος, Τσίλης, Ασλάνογλου, Τάσο, Μαγγίζης, Φρέντι, Μπρέγκου, Γκονσάλβες, Ρίσσου. Αγωνίστηκαν και οι Πέτγαζλης, Κουλιανίδης, Μισιρλίδης, Μωϋσίδης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης, Ηλίας, Παλασσίδης, Καράι, Πουλτίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής