breaking news Νέο

Ανεβαίνει αγωνιστικά η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Ανεβαίνει αγωνιστικά η  ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Μια ακόμη λευκή ισοπαλία για τη ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη φορά στο Βόλο με την νεοσύστατη ομάδα Μ.Π.Σ.

Αυτή ηταν η τρίτη στη σειρά ισοπαλία και μάλιστα όπως οι δυο προηγούμενες δίχως σκορ στα ισάριθμα τελευταία φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ΒΕΡΟΙΑ από τα οποία τα δυο μακριά από την έδρα της κάτι που επιβεβαιώνει την καλή αμυντική της λειτουργία αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον δημιουργικό τομέα.

Ανεξάρτητα πάντως από το αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται θετικό καθώς η Κυριακάτικη αντίπαλος της έχει κερδίσει δυνατούς αντιπάλους στα μέχρι τώρα φιλικά που εχει δώσει ένα ακόμη δείγμα της η Βέροια ήταν θετικό και μάλιστα θα λέγαμε ότι η τελευταία ήταν και η καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή της.

Η Βέροια όπως ήδη αναφέραμε είχε καλή απόδοση και σωστή ανάπτυξη μέχρι την αντίπαλη μεγάλη περιοχή. Λίγο πριν την τελική πάσα όμως ήταν εμφανές το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Παρόλα αυτά σε δυο περιπτώσεις άγγιξε το γκολ.

Στην πρώτη λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο όταν ο Μπαστιάνος δέχθηκε την πάσα μέσα στην αντίπαλη περιοχή φάτσα με τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου Πατσογιώργο. Καθυστέρησε όμως να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα να τον προλάβει αντίπαλος και να διώξει σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελεστηκε με την μπάλα να καταλήγει και πάλι στον Μπαστιάνο που αυτή τη φορά σούταρε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι.

Η δεύτερη πολυ μεγάλη στιγμή να πετύχει η ΒΕΡΟΙΑ γκολ δημιουργήθηκε στο 90’ με τον Ρούνεϋ ολομόναχο απέναντι από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου να κάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα αουτ.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΜΠΣ Βόλου πραγματοποίησε μόνο τέσσερις αλλαγές γεγονός που σημαίνει οτι ήδη άρχισε να καταλήγει στο βασικό σχημα της ομάδας.

Συγκεκριμένα στο Βόλο η Βέροια αγωνίστηκε με τους: Σοϊλεμέζογλου, Ντέερ (55’ Δόρη), Καψάλη, Δαμιανάκη, Σουλιώτη, Μπλετσα (60’ Νύχταρης), Λάσκαρης, Μπαστιάνος, Λαζόπουλος (65’ Βάλια), Λίταινας (46’ Κοζάκης), Ρούνεϋ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής