breaking news Νέο

Παρέμεινε ζωντανή η Νίκη Αγκαθιάς

Παρέμεινε ζωντανή η Νίκη Αγκαθιάς

Η Αγκαθιά ύστερα απο μέτρια εμφάνιση πήρε την νικη και τους τρεις βαθμούς στο γήπεδό της κερδίζοντας με 1-0 τον ΠΑΟ Κουφαλίων και έμεινε ζωντανή στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Στα δυο παιχνίδια που της απομένουν (με το Αμύνταιο εκτός έδρας και το Λαγκαδά εντός) η ομάδα της Αγκαθιάς χρειαζεται ισάριθμες νίκες και παράλληλη γκελα της Τρίγλιας και του Παλαιοχωρίου που έχουν σαφώς πιο δύσκολο έργο.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κουφαλίων η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη δεν έπιασε καλή απόδοση, παρόλα αυτά όμως ηταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και η νίκη της θεωρείται δίκαιη.

Το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πέτυχε στο 38’ ο Σούκιας, ενω τρια λεπτά πριν σημειωθεί το τέρμα που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα η φιλοξενούμενη ομαδα των Κουφαλίων έχασε ευκαιρία να πάρει αυτή προβάδισμα στο σκορ όταν κέρδισε πέναλτι με τον Ζαγναφέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και τον τερματοφύλακα της Νίκης Αγκαθιάς Τόλιο να λέει όχι στον αντίπαλο του αποκρούοντας με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ.

Πλεον όπως ήδη αναφέραμε για να πάρει την δεύτερη προνομιούχο θέση στον βαθμολογικό πίνακα η Νίκη Αγκαθιάς θα πρέπει να κερδίσει τα δυο παιχνίδια που της απομένουν και η Τρίγλια με το Παλαιοχώρι να “σκοντάψουν”.

Τον αγώνα Αγκαθιάς - Κουφάλια διαιτήτευσε δίχως προβλήματα ο Μαυρίδης από την ΕΠΣ Πέλλας με βοηθους τους συμπατριώτες του Δεμερτζή και δέλλιο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νίκη Αγκαθιάς (Κωστογλίδης): Τόλιος, Πατσιαβούρας (35΄ Προβατίδης), Κίτσας Ελ, Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Σούκιας (67΄ Τριανταφυλλίδης), Χατζόπουλος, Κίτσας Ευγ. (67΄ Κασαπίδης), Γκελοσάνι (84΄ Πέτκος).

ΠΑΟ Κουφαλίων (Παπακωνσταντίνου): Κασαπίδης, Χαριζάνης, Λαζαρίδης, Κοντσίδης, Μαργαρίτης, Τσακίρης, Ζαγναφέρης, Βλαχόπουλος (87΄ Μήτκος), Αποστολίδης (78΄ Αβραμίδης), Χατζής (70΄ Κατσιπίδης), Συμεωνίδης (61΄ Γιαννουπλάκης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής