breaking news Νέο

Football League... επιστρέφουμε πιο δυνατοί

Football League...  επιστρέφουμε πιο δυνατοί

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακη, με την ΒΕΡΟΙΑ να περνάει νικηφόρα και μέσα από τον Εύοσμο με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα και ένα χρόνο μετά την μεγάλη περιπέτεια της που την ειχε οδηγήσει στα πρόθυρα της διάλυσης, επιστρέφει και παλι πανηγυρικά στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στην Football League.

Η Βασίλισσα την περασμένη Κυριακή το απόγευμα χρειάζονταν τον βαθμό της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο όμιλο της και να πάρει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στο πρωτάθλημα της Football League, όπως διαμορφώνεται μετά την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο. Ομως δεν αρκέστηκε σ’ αυτόν. Παίζοντας σαν πραγματική πρωταθλήτρια από το ξεκίνημα του αγώνα επέβαλε τον ρυθμό της και δεν άργησε να προηγηθεί στέλνοντας το μήνυμα σε όσους πίστευαν οτι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από ένα στραβοπάτημά της.

Ηταν το 8ο μόλις λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Σκαθαρούδης δέχθηκε την ιδανική για γκολ κεφαλιά πάσα του Βεργώνη, βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αγρ. Αστέρα και με σουτ ακινητοποίησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 0-1, δίνοντας με τον τρόπο αυτό και το σύνθημα για να ξεκινήσουν τα πανηγύρια στην κερκίδα του γηπέδου του Ευόσμου από τους 200 περίπου Βεροιώτες εκδρομείς.

Η φάση βέβαια του γκολ είχε παράπλευρες απώλειες για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ καθως τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο Αλέξης Βεργώνης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για να του γίνει συρραφή στη μύτη και φυσικά να αποχωρήσει πολύ νωρίς από το παιχνίδι και την θέση του να πάρει ο Χατζάρας.

Η αποχώρηση του αρχηγού από το παιχνίδι δεν εμπόδισε την Βασίλισσα να συνεχίσει να πατάει καλυτερα από τον αντίπαλο της στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει και ένα δεύτερο γκολ για να έρθει πιο κοντά στην νίκη.

Ετσι και αφου δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και μετά το 0-1 για να ζευγαρώσει τα τέρματά της με τον Κανούλα στο 27’ η κεφαλιά από κοντινη απόσταση του οποίου έφυγε λίγο αουτ και στο 30’ με τον ίδιο παίκτη τετ - α - τετ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Παναγόπουλο όπως και στο 33’ με τον Μπλέτσα την κοντινή προβολή του οποίου επίσης απέκρουσε ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου στο ξεκίνημα του δευτερου ημιχρόνου κάνει δυο τα τέρματά της με σουτ του Μπλέτσα αγκαλιάζοντας έτσι την νίκη και φυσικά την άνοδο στην Football League.

Και μετά το 0-2 η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να είναι καλύτερη να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και για ένα τρίτο τέρμα δίχως όμως να καταφέρνει να τις αξιοποιήσει, ενω από την δική του πλευρά ο Αγρ. Αστέρας απείλησε μόνο σε μια περίπτωση και συγκεκριμένα στο 58’ την εστία του Κοντογουλίδη με διαγώνιο σουτ του Παπαοικονόμου και το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοντογουλίδη.

Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση που ηταν σύσσωμη παρούσα στο γήπεδο του Ευόσμου και τους 200 περίπου φιλάθλους της που τη συνόδευσαν να πανηγυρίζουν την επιστροφή στα σαλόνια των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ εκλεισε την επίσημη ποδοσφαιρική περίοδο με τον καλύτερο τρόπο και μπορεί πλεον δίχως εκκρεμότητες και ερωτηματικά να σχεδιάσει την επόμενη σεζόν με φόντο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στο οποιο θα συμμετάσχουν 14 ομάδες από την μια άκρη εως την άλλη της χώρας μας.

Οσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι παροτι ελάχιστη σημασία έχει πλεον η αγωνιστική του εικόνα, αφου αυτό που προείχε ηταν η άνοδος η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε έπαιξε σαν πρωταθλήτρια, αγνόησε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού την ισοπαλία, με την οποία επισης βολεύονταν και κυνήγησε την νίκη και μόνο την νίκη την οποία τελικά πήρε απόλυτα δίκαια έστω κι αν χρειάστηκε να παίξει από το 10ο λεπτό δίχως τον αρχηγό της Αλέξη Βεργώνη που οπως αναφέραμε τραυματίστηκε στην φάση του πρώτου γκολ και αποχώρησε.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο διαιτητής του αγώνα Θεοδωρόπουλος απο την ΕΠΣ Φλώρινας όπως και οι βοηθοί του Δεμερτζής και Δέλλιος από την Πέλλα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Σάββας, Μπάρμπας (6′ Παπακωνσταντίνου), Τριανταφυλλίδης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χειριτράντας (75′ Καπρέτσος), Χρήστου (62′ Σουλίδης), Αθανασιάδης, Βουτσιάς (56′ Παπαοικονόμου), Κουκουλέκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος (76′ Μουχάλης), Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μουρατίδης, Βεργώνης (12′ λ.τ. Χατζάρας), Μπλέτσας (65′ Τσικόπουλος), Ταΐρης, Σκαθαρούδης (73′ Μελικιώτης), Κανούλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής