breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ - Τρίκαλα στον τελικό

ΒΕΡΟΙΑ - Τρίκαλα στον τελικό

Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων και της Αγκαθιάς που όπως είναι γνωστό έγινε σε δυο δόσεις. Τα πρώτα 35 λεπτά παίχθηκαν πριν 15 ημέρες στις 3 Απριλίου όταν και διεκόπη λόγω επεισοδίων από τον κ. Μαλούτα και οταν το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο δίχως σκορ, για να ολοκληρωθεί χθες με διαιτητή αυτή τη φορά τον κ. Καραντώνη δίχως όμως καμία από τις δύο ομάδες να καταφέρει να σκοράρει. Ετσι την πρόκριση για τον τελικό στον οποίο θα αντιμετωπίσει την ΒΕΡΟΙΑ πήρε η ομαδα των Τρικάλων χάρις το 1-2 με το οποίο είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγκαθιάς.

Στο χθεσινό συμπληρωματικό διάστημα η Νίκη Αγκαθιάς κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο είχε την υπεροχή όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε όπως στο 50’ με τον Σούκια που απο κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, στο 52’ με τον Γκελοσάνι που τετ - α - τετ με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Αργυρόπουλο πλάσαρε για να αποκρούσει ο τελευταίος με τα πόδια στο 65’ και πάλι ο Αργυρόπουλος είπε οχι αποκρούοντας την μπάλα πάνω από έναν όμιλο παικτών της Αγκαθιάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης με βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο και τον Νησελίτη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Ζησιόπουλος (90+Κιρκιλιανίδης Η.), Κουκουράκης (90+ Ανδρίτσος), Παρσόπουλος (81’ Αθανασιάδης), Λίτσι.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Πατσιαβούρας (70’ Προβατίδης), Χατζόπουλος (80’ Μουδιος), Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Γιατζιτζόγλου (85’ Γιαννόπουλος), Σούκιας, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής