breaking news Νέο

Κ. Ναλμπάντης : «Οδηγός πολιτισμού η εργασία του κ. Μοσχόπουλου για τον τόπο μας»

  • Κ. Ναλμπάντης : «Οδηγός πολιτισμού η εργασία του κ. Μοσχόπουλου για τον τόπο μας»
  • Κ. Ναλμπάντης : «Οδηγός πολιτισμού η εργασία του κ. Μοσχόπουλου για τον τόπο μας»

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δικηγόρου – ιστορικού κ. Ιωάννη Μοσχόπουλου, με τίτλο: Το Ρουμλούκι [Καμπανία] κατά την ύστερη οθωμανοκρατία [1830-1900], παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης το απόγευμα της  Κυριακής 21 Απριλίου 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας και ο κ. Ναλμπάντης συνεχάρη και ευχαρίστησε τον συντοπίτη μας ιστορικό για τη νέα έκδοση, που έρχεται να προστεθεί στο πολυσχιδές έργο του.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Κώστας Ναλμπάντης, δήλωσε:

«Το νέο ιστορικό πόνημα του συντοπίτη μας, εξαίρετου δικηγόρου και ακάματου ιστορικού ερευνητή της περιοχή του Ρουμλουκιού κ. Ιωάννη Μοσχόπουλου, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της αγάπης του για τον τόπο και πρέπει να αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία με την ίδια  μεγάλη αγάπη, ως ελάχιστο δείγμα της αναγνώρισης του βαρυσήμαντου έργου που δημιουργεί ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές. Το εξαίρετο παράδειγμα του κ. Μοσχόπουλου αποτελεί οδηγό για τις νεώτερες γενιές του τόπου μας και ως τέτοιο θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και στις δράσεις που ως Δημοτική Αρχή πρέπει να στηρίξουμε και να προαγάγουμε στον χώρο του πολιτισμού.

Τον ευχαριστούμε, ο τόπος του χρωστά πολλά!»


Το Ρουμλούκι [Καμπανία] κατά την ύστερη οθωμανοκρατία [1830-1900]

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής