breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε το Τουρνουά της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη το Τουρνουά Κ16 που διοργάνωσε η ΒΕΡΟΙΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο της πόλης της και την ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο τουρνουά που οργανώθηκε στην μνήμη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που έφυγαν άδικα από κοντά μας, του Αστέριου Μαρκούση και του Χρήστου Πετρίδη, πήραν μέρος 8 ομάδες και διεξήχθη σε δύο γήπεδα. Στα γήπεδα του Ταγαροχωρίου και του Μακροχωρίου, ενώ οι ομάδες που πήραν μέρος εκτός από την συνδιοργανώτρια ΒΕΡΟΙΑ ήταν και ο ΦΑΣ Νάουσα, το Μακροχώρι, το Ροδοχώρι, ο ΠΑΟ Κουλούρας, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας από την Ημαθία και ο Ολυμπιακός Λιοσίων, με τον ΠΑΟ Καματερού, από την Αττική.

Το τουρνουά, που διεξήχθη σε επίπεδο ομάδων Κ16, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και όπως αναφέραμε διεξήχθη στην μνήμη των δύο νεαρών και αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών, του Αστέριου Μαρκούση και του Χρήστου Πετρίδη, έδωσε δε την ευκαιρία στους ανθρώπους της ΒΕΡΟΙΑΣ να «τσεκάρουν» κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν εν όψει και της προσπάθειας που γίνεται να στελεχωθεί η Βασίλισσα με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής