breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Νάουσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στη Νάουσα

Λόγω τέλεσης της δοξολογίας–κατάθεσης στεφάνων–παρέλασης για την 197η επέτειο Ολοκαυτώματος πόλεως Νάουσας, την Κυριακή 5 Μαϊου 2019 αποφασίζονται :

α. η απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας κατά τις ώρες 07:30 έως 11:00, στις οδούς Μεταμορφώσεως, Ερμού και Κ. Δημητριάδη, από τη συμβολή της με την οδό Ρ. Φεραίου έως τη συμβολή της με την οδό Μεταμορφώσεως.

β. η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κατά τις ώρες 08:00΄ έως 12:00΄, επί της οδού Ηρωίδων, από τη συμβολή της με την οδό Στουμπάνων μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Νικολάου και στην οδό Αγίου Νικολάου, από τη συμβολή της με την οδό Απολλωνιάδος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηρωίδων.

Επίσης, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς, κατά τις ώρες 10:00΄ έως 12:30΄ της ιδίας.

γ. η απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης κατά τις ώρες 08:00΄ έως 15:00΄, στην οδό Ζαφειράκη, από τη συμβολή της με την οδό Στ. Δραγούμη (στροφή λεωφορείων ΚΤΕΛ) μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δημ. Βλάχου (πρώην Δημαρχίας), στην οδό Εμμ. Παπά, από τη συμβολή της με την οδό Κόκκαρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη, στην οδό Χρ. Λαναρά, από τη συμβολή της με την οδό Δημ. Βλάχου (πρώην Δημαρχίας) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Δημητριάδη και στην οδό Στουγιαννάκη, από τη συμβολή της με την Πλατεία Καρατάσου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη.

Επίσης, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς, κατά τις ώρες 10:00΄ έως 15:00΄ της

ιδίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής