breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα υποδομής

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα υποδομής

Από την περασμένη Τρίτη 14 Μαΐου μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωση και των δύο πρωταθλημάτων υποδομής που διοργανώνει φέτος η ΕΠΣ Ημαθίας. Το Κ14 και το Κ16. Την Τρίτη συγκεκριμένα στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων πραγματοποιήθηκε η ημιτελική φάση του Κ14, ενω χθες Τετάρτη ήταν η σειρά του Κ16.

Οι τελικοί, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ημαθίας θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

Να υπενθυμίσουμε οτι στην τελική φάση συμμετέχουν ο Αστέρας Αλεξάνδρειας, ο Μακεδόνας, ο ΠΑΟ Κουλούρας, η ΒΕΡΟΙΑ στο πρωτάθλημα των Κ14 και ο Αλιάκμων Νησελιου, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Αστέρας Αλεξάνδρειας στο Κ16.

 

Κ14 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Οπως ήδη αναφέραμε η αυλαία της ημιτελικής φάσης άνοιξε την Τρίτη 14 Μαΐου με την διεξαγωγή δυο αγώνων αρχικά μεταξύ του Αστέρα Αλεξάνδρειας και του ΠΑΟ Κουλούρας που ξεκίνησε στις 4μ.μ.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες και ο νικητής αναδείχθηκε με την διαδικασία των πέναλτι, καθώς στην κανονική διάρκεια του ήταν ισόπαλες 1-1 (στα παιδικά πρωταθλήματα δεν προβλέπεται παράταση).

Η ομάδα της Κουλούρας προηγήθηκε στο σκορ με τον Γανόπουλο, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει με γκολ του Μαντζουρίδη και μέχρι το τέλος του αγώνα το σκορ να παραμένει ισόπαλο. Ετσι ξεκίνησε η διαδικασία των πέναλτι. Στα πέντε πρώτα πέναλτι οι δυο ομάδες εξακολουθούσαν να είναι ισόπαλες καθώς είχαν από μια απώλεια.

Στο έκτο πέναλτι ο τερματοφύλακας του Αστέρα Αλεξάνδρειας απέκρουσε το πέναλτι του Τσιγγενόπουλου ενω από την πλευρά της ομάδας της Αλεξάνδρειας ο Μαρτσέλο που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε στέλνοντας έτσι την ομάδα του στον τελικό.

Ακολούθησε ο αγώνας μεταξύ του Μακεδόνα και της Βέροιας με τον πρώτο να είναι σαφώς καλύτερος από την αντίπαλο του και να επικρατεί δίκαια με 4-1.

Τα γκολ της νίκης του Μακεδόνα πέτυχαν ο Θυμιόπουλος, ο Μπεκιαρίδης δυο και ο Τσέας ενω για λογαριασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ σκόραρε ο Φωτόπουλος.

Ο μικρός τελικός μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΠΑΟ Κουλούρας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στις 4μ.μ., ενω ο μεγάλος τελικός των νικητών του Αστέρα Αλεξάνδρειας και του Μακεδόνα την ίδια ημέρα στις 6μ.μ.

Κ16

Την Κυριακή 19 Μαΐου επίσης στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος των Κ16.

Στις 4μ.μ. θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός μεταξύ των δυο ηττημενων των χθεσινών δύο αγώνων και στις 6μ.μ. ο μεγάλος τελικός μεταξύ των νικητών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής