breaking news Νέο

Έμειναν... καθηλωμένοι οι Αετοί Βέροιας

Έμειναν... καθηλωμένοι οι Αετοί Βέροιας

Ήττα με σκορ 68-70 επιφύλασσε για τους Αετούς Βέροιας και αναμέτρηση τους με τον ΦΟ Αριδαίας το Σάββατο στο “Δ. Βικέλας” στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α’ Ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε το σύνολο του Ντάνυ Τυριακίδη... μακριά από την δεύτερη συνεχόμενην άνοδο του ερχόμενο να αγωνισθεί στην Γ’ Εθνική, πλην όμως κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των αρκετών φίλων του το Σάββατο στο “Δ. Βικέλας”, που, παρ’ οτι νεοφώτιστο στη κατηγορία, έφθασε εδώ που έφθασε!

Από την άλλη, ο ΦΟ Αριδαίας με την επίτευξη από πλευράς του των 2 νικών έδειξε ότι ήταν πιο προετοιμασμένος και έτοιμος από κάθε άλλη φορά για να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική.

Στα του αγώνα, οι Αετοί παρουσίασαν δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος η απόδοση τους δεν ήταν καλή. Δεν είχαν άνεση στο σκοράρισμα κι έμειναν πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η τρίτη περίοδος είχε τελείως διαφορετική εικόνα, με τους Βεροιώτες να αλλάζουν τη ροή. Οι Αετοί κάλυψαν την διαφορά και έκαναν το ματς ντέρμπι.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε δραματικό χαρακτήρα, με τον ΦΟΑ να παίρνει προβάδισμα δύο πόντων, έξι δεύτερα πριν το τέλος. Τα δύο σουτ όμως των Ιωησηφίδη και Χατζηχαρίση δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα η ομάδα της Πέλλας να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Σωκράτης Χατζηχαρίσης, που σημείωσε 22 και τον ακολούθησαν οι Μάκης Ιωσηφίδης με 13 και Κωστής Γκεκόπουλος με 12

Δεκάλεπτα: 14-21, 28-42, 55-56, 68-70.

Αετοί Βέροιας (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 4, Χρήστου, Κασάπης 5 (1), Παπαδόπουλος Δ. 9 (3), Γκεκόπουλος 12, Χατζηχαρίσης 22 (3), Χρυσάφης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 3, Ιατρού, Ιωσηφίδης 13 (1).

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Κανονίδης, Βασίλογλου, Πέτκος 17 (3), Τοπαλίδης 13 (2), Υποδηματόπουλος, Νταούτι, Παπαβράαμ 2, Αβραμίδης 9 (3), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 10, Στρέπκος 17, Ζέρζης 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής