breaking news Νέο

Εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ν.Ε.Ο. Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου και Ολυμπίας Κουτσιώφτη στη Βέροια

Εκδήλωση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ν.Ε.Ο. Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου και Ολυμπίας Κουτσιώφτη στη Βέροια

Με μεγάλη συμμετοχή από κατοίκους της Βέροιας πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο «Ελιά» της Βέροιας, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος και Ολυμπία Κουτσιώφτη, παρουσία της Προέδρου του κόμματος, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου. 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου εστίασε την προσοχή της στο τι καινούργιο πρεσβεύει το Ν.Ε.Ο., στο σχέδιο, στο όραμα και σε μια νέα Αρχιτεκτονική που χρειάζεται η Ευρώπη, θέτοντας στο επίκεντρό της τον άνθρωπο. Έδωσε δε έμφαση στο γεγονός ότι το Ν.Ε.Ο. στηρίζεται στην καθαρότητα των προτάσεών του, δίχως δημοσκοπικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Λαμβάνοντας το λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ν.Ε.Ο. Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων : «Με τη συμμετοχή μου θέλω να συνεισφέρω, όσο μπορώ, να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. […] Ούτως ή άλλως, είμαι από τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του Ν.Ε.Ο. και, ουσιαστικά συνιδρυτής του κόμματος, οπότε θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προχωρήσει με επιτυχία στο πολιτικό στερέωμα».

Αναφερόμενος ειδικότερα στην Κοινωνική Ατζέντα του Ν.Ε.Ο., ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είπε χαρακτηριστικά : «Θέλω να δώσω έμφαση κυρίως στα δικαιώματα και στην προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, μεταξύ των οποίων είναι και τα ΑΜΕΑ,  στον αγώνα κατά των διακρίσεων, στην προστασία του Περιβάλλοντος, αλλά και με θέματα σχετικά με την Τέχνη και τον Πολιτισμό», προσθέτοντας ότι «όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό!».

Κατέληξε λέγοντας πως «μαζί με όλη την ομάδα της Νέας Ελληνικής Ορμής θα εργαστούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας στην Ευρώπη. […] Πρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο, αν θες να δεις κάτι καινούργιο».  

Αμέσως μετά η υποψήφια ευρωβουλευτής του Ν.Ε.Ο. Ολυμπία Κουτσιώφτη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαι παιδί της κρίσης, μεγάλωσα μέσα στην κρίση, παιδί της μεσαίας τάξης. Στη Νέα Ελληνική Ορμή αυτή είναι η «πάστα» των ανθρώπων. Δεν προερχόμαστε από «μεγάλα τζάκια», ούτε βασιζόμαστε σε πολιτικές καριέρες άλλων. Είμαστε άνθρωποι με σχέδιο, ιδέες και όρεξη για δουλειά. Άνθρωποι με πρώτο μέλημά τους την πολιτική ατζέντα και κινητήρια δύναμη τον άνθρωπο και μόνο».

Πρόσθεσε: «Αρκετά με την εκμετάλλευση της χώρας μας. Σηκώσαμε όλο το βάρος του προσφυγικού σε ολόκληρο τον ευρωπαϊκό χώρο. Αρκετά με τις προκλητικές συμπεριφορές των γειτόνων μας. Κάποιος πρέπει να αποδείξει λοιπόν στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα στέκεται ακόμη στα πόδια της. Έχει σχέδιο, έχει γνώμη και έχει ακόμη ανθρώπους να παλεύουν γι’ αυτήν».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής