breaking news Νέο

Άγγιξε την κορυφή η Κ. Καλοϊδου, άτυχη η Ε. Δουλκερίδου, εξελίσσεται η Α. Ίντου

  • Άγγιξε την κορυφή η Κ. Καλοϊδου, άτυχη η Ε. Δουλκερίδου, εξελίσσεται η Α. Ίντου
  • Άγγιξε την κορυφή η Κ. Καλοϊδου, άτυχη η Ε. Δουλκερίδου, εξελίσσεται η Α. Ίντου
  • Άγγιξε την κορυφή η Κ. Καλοϊδου, άτυχη η Ε. Δουλκερίδου, εξελίσσεται η Α. Ίντου

Δουλκεριδου, Καλοϊδου και Ιντου, μετά την πανηγυρική πρόκριση που εξασφάλισαν στον προκριματικό αγώνα, με τις δυο πρώτες να έχουν κάνει καταπληκτική εμφάνιση καταλαμβάνοντας την τρίτη και τέταρτη θέση του Σύνθετου Ατομικού, κλήθηκαν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά που τις ήθελαν πρωταγωνίστριες και στην Τελική Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων Ρυθμικής Γυμναστικής Β’ Περιφέρειας (Κ. & Β.Ελλάδα)

Η Καλοϊδου Κωνσταντίνα, η οποία για λεπτομέρειες έμεινε εκτός βάθρου στον προκριματικό, απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι μια από τις κορυφαίες στην κατηγορία της, όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά στο σύνολο της χώρας. Συγκέντρωσε 46,950 βαθμούς και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου μόλις 0,70 βαθμούς πίσω από την πρώτη. Μια τυπικότητα στη διαδικασία υποβολής ένστασης στο πρόγραμμα της με τη μπάλα, που βαθμολογήθηκε αρκετά χαμηλά με 11,500 βαθμούς, για την οποία και δεν έγινε δεκτή ούτε καν η κατάθεση της άρα και η εξέταση της ουσίας της ένστασης, της στέρησαν ίσως και το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο αγώνα. Το χρυσό μετάλλιο που δεν κέρδισε στο σύνθετο, το κέρδισε στο πρόγραμμα με στεφάνι, όπου βαθμολογήθηκε με 12,250 βαθμούς, ενώ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στις κορίνες με 12,750 βαθμούς. Παρά τις όποιες ατυχίες, κατάφερε να κερδίσει τη συμμετοχή της και στα τέσσερα όργανα για το Κύπελλο Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο και θα συναντηθούν οι 20 καλύτερες αθλήτριες της Βορείου Ελλάδος με τις αντίστοιχες της Νοτίου.

Η χάλκινη αθλήτρια των φετινών προκριματικών & περσινών τελικών αγώνων στο Σύνθετο Ατομικό, Ελένη Δουλκερίδου δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις πετυχημένες εμφανίσεις της στο συγκεκριμένο αγώνα. Είχε ατυχίες (πτώσεις οργάνων) στα δύο από τα τέσσερα προγράμματα (σχοινί, μπάλα) & αυτό της στέρησε μία θέση στο βάθρο, όπως φυσικά της αξίζει & το απέδειξε πολλές φορές στα δύο τελευταία χρόνια. Πήρε το εισιτήριο για τον πανελλήνιο αγώνα κυπέλου σε δύο προγράμματα (στεφάνι με 11.750β.-7η & κορίνες με 11.400β.)

Η Ίντου Αντωνία, κορασίδα 2008, είχε θέσει εξαρχής ως στόχο την πρόκριση της στον τελικό και εφόσον τα κατάφερε άξια στον προκριματικό, ήρθε η ώρα να ξεπεράσει τον εαυτό της και το έκανε με απόλυτη επιτυχία. Αγωνιζόμενη στο Β’ επίπεδο (δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο) κατέλαβε την αξιόλογη 15η θέση στο σύνθετο αγώνα. Βαθμολογήθηκε με 7300 βαθμούς στο σχοινί, 7950 βαθμούς στο στεφάνι, 8750 βαθμούς στη μπάλα, όπου ήταν 8η  και 9,050 βαθμούς στις κορίνες μόλις 0,10 βαθμούς έξω από την οχτάδα. 

Δήλωση του Προέδρου του ΑΟΡΓ Βέροιας κ Ευθυμίου Χωματά : «Συγχαρητήρια στις προπονήτριες ΜΑΡΙΑ ΣΑΝΣΑΡΙΔΟΥ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΝΤΣΗ & τη δασκάλα μπαλέτου ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΝΙΑΖΕΒΑ. Έχουμε στο σύλλογο & την πόλη μας δύο αθλήτριες, την Κωσταντίνα Καλοίδου & την Ελένη Δουλκερίδου, που είναι ισάξιες, σταθερότατες & κορυφαίες στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια. Η άτυχη εμφάνιση της Δουλκερίδου σε δύο προγράμματα μας στεναχώρησε αλλά είναι πλέον παρελθόν. Κοιτάμε μπροστά & περιμένουμε πολλά από τις δύο ταλαντούχες αθλήτριες μας. Μας εξέπληξε θετικά η εμφάνιση της Ίντου, που ξεκίνησε αργά τη ρυθμική. Πιστεύω & εύχομαι ότι την επόμενη χρονιά θα συναγωνίζεται με τις καλύτερες αθλήτριες στο επίπεδο Α.»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής