breaking news Νέο

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω 3 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) :

1. Λήψη απόφασης για: α)παροχή γνωμοδότησης δικηγόρου περί ενεργειών του δήμου για τον προσωρινό ή οριστικό προσδιορισμό της αποζημίωσης των ιδιοκτητών των ακινήτων της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης που κηρύχθηκε με την αριθ.142/2019 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας και β)τον ορισμό δικηγόρου για την παροχή γνωμοδότησης.

2. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 10927/19-06-2019 πρακτικού (1ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΕΛΕΓΧΟΥ-ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΙΣ Δ.Ε ΠΛΑΤΕΩΣ, ΜΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ».

3. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 10840/18-06-2019 πρακτικού (1ο πρακτικό) της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής