breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάτι κινείται στις ομάδες

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάτι κινείται στις ομάδες

Διανύουμε την πρώτη εβδομάδα της επίσημης μεταγραφικής καλοκαιρινής περιόδου που διαρκεί τέσσερις μήνες και κάτι άρχισε να κινείται στις τάξεις των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας.

Στο χορό πρώτος φέτος μπήκε ο Φίλιππος Μελίκης που σε αντίθεση με προηγούμενες σεζόν που χρειάζονταν και τρεις τουλάχιστον προσπάθειες για να βρει ενδιαφερόμενους και να εκλέξει την νέα διοίκηση του φέτος από την πρώτη κιόλας Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου, ημέρα Τρίτη, εξέλεξε 10μελη διοίκηση, επικεφαλής της οποίας, όπως σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας αναφέραμε, είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής ο Γούτσης Δημήτρης, ενώ και ο περσινός πρόεδρος ο Καραβαδές Ιωάννης παραμένει στην διοίκηση στο αξίωμα του αντιπροέδρου.

Όσον αφορά τον Γιώργο Ντάμτσιο που πρωτοστάτησε από την θέση του προπονητή στην παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία εντάχθηκε και αυτός στο σχήμα της νέας διοίκησης, στην θέση του Γενικού Διευθυντή.

Έτσι η ιστορική ομάδα της Μελίκης ξεκινάει φέτος την προσπάθεια με καλύτερες προϋποθέσεις.

Αντίθετα με τον Φίλιππο Μελίκης, η πρώτη Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα δεν έφερε θετικό αποτέλεσμα καθώς θεωρήθηκε, ότι δεν υπήρχε απαρτία και φυσικά δεν προχώρησε η διαδικασία της εκλογής της νέας διοίκησης.

Βέβαια το φαινόμενο αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο για την ιστορική ομάδα της Νάουσας, που συχνά – πυκνά τα τελευταία χρόνια χρειάζεται δύο και τρεις προσπάθειες πολλές φορές για να εκλέξει την νέα διοίκησή της. Το βέβαιο πάντως είναι ότι ο ΦΑΣ Νάουσα, έστω κι αν χρειάζεται κάποια από τα στελέχη της να ιδρώσουν ιδιαίτερα, πάντα βρίσκει λύση. Το ίδιο θεωρούμε ότι θα γίνει και φέτος

Άκαρπες επίσης απέβησαν και οι δυο Γενικές Συνελεύσεις του Κεραυνού Επισκοπής, καθώς δεν υπήρξε απαρτία ούτε ενδιαφέρον για αντικατάσταση της προηγούμενης διοίκησης που εδώ και καιρό έχει κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Νέα διοίκηση και στον Άρη Παλαιοχωρίου από την πρώτη κιόλας Γενική Συνέλευση των μελών του.

Η ομάδα του Παλαιοχωρίου, όπως διέρρευσε την νέα περίοδο θα πορευθεί με ελαφρώς μειωμένο μπάτζετ, σε σχέση με το περσινό, ενώ έγινε πρόταση στον Γιώργο Απόσογλου να συνεχίσει στον πάγκο της.

Υπάρχουν βέβαια και ομάδες των οποίων η θητεία της διοίκησης τους δεν ολοκληρώνεται και φυσικά δεν χρειάζεται η εκλογή νέας, όπως του Μακροχωρίου που θα συνεχίσει και την νέα περίοδο με τον Γιάννη Μηνά στην κορυφή της.

Η ομάδα του Μακροχωρίου ήδη έχει προχωρήσει και τις επαφές της με τους παίκτες που αγωνίζονταν με τα χρώματά της την χρονιά που έφυγε και η συνεργασία τους έχει ολοκληρωθεί και η ανταπόκριση ήταν θετική. Έτσι το Μακροχώρι κρατάει ολόκληρο τον περσινό βασικό του κορμό, ενώ ήδη από τη μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου έχει πραγματοποιήσει και μία προσθήκη. Πρόκειται για 24χρονο μέσο που αποκτήθηκε στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, το δελτίο του εκδόθηκε, όμως δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς αφού ήδη προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε δύο ομάδες.

Στον πάγκο της ομάδας του Μακροχωρίου φυσικά θα συνεχίσει ο Γρηγόρης Ηλιάδης.

Με την ίδια συνταγή τη νέα χρονιά θα συνεχίσει και ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας. Στην κορυφή του Δ.Σ. συγκεκριμένα παραμένει ο Γκαλαϊτζίδης, με πιθανές κάποιες προσθαφαιρέσεις στα μέλη της διοίκησης και στον πάγκο της συνεχίζει ο Γιάννης Καψαλιάρης. Επίσης στο τεχνικό τιμ της ομάδας της Αγίας Μαρίνας παραμένει και ο Μπάμπης Σπυριδωνίδης. Όσον αφορά το ρόστερ συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν ο Χάρης Συμεωνίδης, ο Δημήτρης Σερασκέρης, ο Νιογκάνα Σόου και ο Αλέξανδρος Τζάνι, καθώς ανενέωσαν την συνεργασία τους.

Στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που συνεχίζει με την ίδια διοίκηση παρελθόν αποτελεί ο πρώτος του σκόρερ ο 30χρονος υψηλόσωμος επιθετικός Γιώργος Μουρουζίδης.

Με το ίδιο διοικητικό σχήμα συνεχίζει και ο νεοφώτιστος στην Α' κατηγορία Ολυμπιακός Λουτρού, όπως βέβαια και η Αθλητική Ένωση Ποντίων, που επίσης επανήλθε ύστερα από αρκετά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία της Ένωσης μας.

 

Β' κατηγορία

Με τον Θωμά Παζαρτζικλή και με την ίδια φιλοσοφία θα συνεχίσει στην Β΄κατηγορία στην οποία επανήλθε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας που έβγαλε την νέα διοίκηση του στις 27 Ιουνίου.

Στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά από την θέση του τεχνικού Διευθυντή ο Κώστας Πουλασουχίδης, ενώ χαρακτηριστικό της νέας διοίκησης του Αγρ. Αστέρα είναι η παρουσία τριών γυναικών. Της κας Κουμπίσας Αγγελικής στο αξίωμα της Αντιπροέδρου, της κας Διαμαντόγλου Μαρίας στην θέση του Ταμία και της κας Πατσίκα Αικατερίνης στην θέση του Έφορου των Τμημάτων Υποδομής.

Επίσης ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από τα διοικητικά του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας επιστρέφει στο γνωστό του πόστο αυτό του Γενικού Γραμματέα και ο Γιώργος Βλάχος.

Με τον Μάνο Καραντώνη στην κορυφή της διοίκησης της συνεχίζει και τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Α.Ο. Μαρίνας που θα έχει τον πάγκο του τον Γιάννη Χατζηαθανασίου.

Με την ομάδα της Μαρίνας ανανέωσαν την συνεργασία τους και για την επόμενη περίοδο τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές από την περσινή χρονιά. Πρόκειται για τον Χάρη Παραστατίδη, τον Γιάννη Αγγελίδη, τον Ζαχαρία Ιωαννίδη και τον Πασχάλη Μποζίνη.

Τέλος με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο της, τον Αλέξη Κατσαρό συνεχίζει και την νέα περίοδο η Α.Ε. Σχοινά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής