breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τα «κουφά» της κάλπης

 

Τα «κουφά» των βουλευτικών εκλογών αποτυπώνουν οι φωτογράφοι, που καλύπτουν τη διαδικασία, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 

Από την εκκλησία στην κάλπη με το νυφικό της

Δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να χάσει τις εκλογές η Κατερίνα από τη Λιβαδειά, που, αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μπήκε στο 3ο Γυμνάσιο της Λιβαδειάς, για να ψηφίσει.

Όπως ήταν επόμενο, εκλογείς, δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τη νύφη, συνοδεύοντάς την με ευχές για ένα βίο ανθόσπαρτο.

 

Με μαγιό… στην κάλπη

Κάποιοι προσήλθαν στην κάλπη με μαγιό και σαγιονάρες, καθώς μετά την ψήφο είχαν προγραμματίσει να «ρίξουν» και ένα μακροβούτι με την ευκαιρία της καλοκαιρίας και της ελεύθερης διέλευσης από τα διόδια.

Λιγότερο τυχεροί ήταν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που, σε πολλές περιπτώσεις, προσπαθούσαν να ρίξουν τις θερμοκρασίες, χρησιμοποιώντας βεντάλιες ή ανεμιστήρες.

 

Ο… ψηφοφόρος που «έκαψε» καρδιές

Ψηφοφόρος προσήλθε σε εκλογικό κέντρο της Αθήνας παρέα με τον τετράποδο φίλο του, ο οποίος έκλεψε τις καρδιές πολιτών και δικαστικών αντιπροσώπων. Το χαριτωμένο τετράποδο, όση ώρα το αφεντικό του ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα, αυτό στεκόταν υπομονετικά έξω από το παραβάν και γευόταν τις λιχουδιές που του πρόσφεραν.

 

Πήγαν στην κάλπη με... άλογα

Τρεις φίλοι από τα Λευκάκια Ναυπλιέων έκαναν πράξη το σύνθημά τους για οικολογική μετακίνηση, πηγαίνοντας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα παρέα με τα άλογά τους. Οι αναβάτες προσήλθαν στο εκλογικό τους τμήμα έφιπποι, προξενώντας έκπληξη στους άλλους ψηφοφόρους, ενώ το ίδιο είχαν επαναλάβει και στις Ευρωεκλογές.

Στην απόφασή τους να μετακινηθούν προς την κάλπη με τους τετράποδους φίλους τους, σημαντικό ρόλο έπαιξε η αγάπης τους για τα άλογα, μιας και η καθημερινότητά τους σχετίζεται με αυτά.

 

Μπήκε φίδι σε εκλογικό τμήμα

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Κυριακής σε εκλογικό τμήμα στον Αετό Ξηρομέρου στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία.

Η θέα του φιδιού στο προαύλιο «πάγωσε» τους κατοίκους, την εφορευτική επιτροπή, τους δικαστικούς, καθώς δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους «επισκέψεις» και μάλιστα στο σημείο αυτό που μέχρι πριν λίγες ημέρες έπαιζαν μικρά παιδιά.

Το φίδι (λένε πως ήταν οχιά), όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε φόβο στους ανθρώπους, που το είδαν ξαφνικά μπροστά τους. Μετά από ολιγόλεπτη «επιχείρηση», η απειλή «εξουδετερώθηκε».

 

«Μπούκαρε» με το τρακτέρ, για να ψηφίσει

Αγρότης έκανε εμφάνιση μεγατόνων σε εκλογικό κέντρο του Συκουρίου, για να ψηφίσει. Ο αγρότης πήγε να ψηφίσει με το τρακτέρ του, μπαίνοντας με το τεράστιο όχημά του μέσα στην αυλή του εκλογικού κέντρου.

Σίγουρα έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση….

 

Αρχηγός κόμματος δεν βρήκε ούτε την ψήφο του!

Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 99,42% στην Α' Αθηνών και να υπολείπονται μόλις πέντε εκλογικά τμήματα, υπάρχει κόμμα το οποίο - μέχρι στιγμής - δεν έχει ούτε μία ψήφο στις εκλογές 2019.

Ο πολιτικός αρχηγός, για τον οποίο γίνεται λόγος, είναι ο Δημοσθένης Βεργής, επικεφαλής των «Ελλήνων Οικολόγων», ο οποίος ελπίζει έως τη λήξη της καταμέτρησης να δει έστω και ένα ψηφοδέλτιο με το όνομά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημοσθένης Βεργής είναι ο μοναδικός που – προς το παρόν τουλάχιστον – δεν έχει λάβει καμία ψήφο, σύμφωνα με τα καταμετρημένα ψηφοδέλτια.


Με μαγιό… στην κάλπη
Ο… ψηφοφόρος που «έκαψε» καρδιές
Πήγαν στην κάλπη με... άλογα
Μπήκε φίδι σε εκλογικό τμήμα
«Μπούκαρε» με το τρακτέρ, για να ψηφίσει
Αρχηγός κόμματος δεν βρήκε ούτε την ψήφο του!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής