breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας Α' κατηγορία : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες

ΕΠΣ Ημαθίας Α' κατηγορία : Σε χαμηλή πτήση οι ομάδες

Διανύουμε το δεύτερο 10ήμερο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας ήδη άρχισαν να σκέπτονται την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών τους και την έναρξη της προετοιμασίας τους για την νέα περίοδο, δεδομένου ότι μας χωρίζουν μόλις επτά εβδομάδες από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους (το κύπελλο ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως είναι γνωστό, ξεκινάει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το δεύτερο Σάββατο) και όμως στην μεταγραφική αγορά των ομάδων μας επικρατεί απόλυτη σιωπή.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι δεν γίνονται συζητήσεις μεταξύ ομάδων και ποδοσφαιριστών που της ενδιαφέρει η απόκτησή τους, αλλά αποτελεί δείγμα της μορφής που θα έχει και το φετινό πάρε – δώσε των ομάδων της περιοχής μας.

Η πλειοψηφία των παραγόντων των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, έχουν αλλάξει φιλοσοφία και δείχνουν να τους απασχολεί κυρίως η βιωσιμότητα της ομάδας τους και εφόσον εξασφαλιστεί αυτή βάζουν υψηλότερους στόχους.

Έτσι λειτουργούν με χαμηλό μπάτζετ που μπορεί να καλυφθεί στο μεγαλύτερο τουλάχιστον μέρος του από τα ετήσια έσοδα της ομάδας και να μην δημιουργηθεί οικονομικό άνοιγμα που θα κληθεί τις περισσότερες φορές να πληρώσει η επόμενη διοίκηση.

Αυτά, όσον αφορά την πλειοψηφία των παραγόντων των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας, γιατί υπάρχουν και αυτοί που επιμένουν στην παλιά συνταγή. Να πρωταγωνιστήσει η ομάδα μας και του χρόνου ή τον επόμενο χρόνο «έχει ο θεός».

Και φέτος λοιπόν, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, η μεταγραφική κίνηση των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας αναμένεται να είναι... αναιμική και βέβαια οι αγωνιστικές δυνατότητες των περισσότερων δεν πρόκειται να αλλάξουν θεαματικά.

Η δραστηριότητα των ομάδων περιορίζεται στην ανανέωση της συνεργασίας παικτών που βρίσκονταν στο ρόστερ τους και την περσινή περίοδο και παρότι διανύουμε, το δεύτερο 10ήμερο της μεταγραφικής περιόδου, ουσιαστικά επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί καμία απολύτως σημαντική μετακίνηση ποδοσφαιριστή, δίχως αυτό φυσικά να σημαίνει ότι αποκλείεται να έχουν γίνει συμφωνίες που για κάποιο λόγο φρόντισαν οι πρωταγωνιστές να μην δημοσιοποιηθούν μέχρι στιγμής.

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ: Η Νάουσα βρίσκεται σε διαδικασία Γενικής Συνέλευσης από την οποία θα προκύψει η νέα διοίκηση της και όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει κινητικότητα όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Η Γενική Συνέλευση του ΦΑΣ Νάουσα έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Βέτλανς με θέματα συζήτησης τον απολογισμό και την έγκριση των πεπραγμένων της περιόδου 2018-2019 και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Από την ομάδα του Ροδοχωρίου μέχρι στιγμής είχαμε δύο αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τον 30χρονο επιθετικό της και πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιώργο Μουρουζίδη και τον 25χρονο επίσης επιθετικό Γιώργο Πατατούκα ενώ ανανέωσε την συνεργασία της με τον Γιάννη Κερλίδη που θα έχει βοηθό τον Κώστα Τενεκετζί.

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ: Γενική Συνέλευση για την μεθεπόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου έχει προγραμματίσει και ο ΓΑΣ Κοπανού, όχι όμως για εκλογή νέας διοίκησης, αφού στην συντριπτική της πλειοψηφία συνεχίζει με τα ίδια μέλη η περσινή, αλλά για να αναβαπτιστεί και να ενισχυθεί και με επί πλέον συμβούλους. Επίσης η ομάδα του Κοπανού ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Χατζηδάκη, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της και την νέα περίοδο.

Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑ: Από την Α.Ε. Χαρίεσσας αποχώρησε ο κ. Γώγος που βρίσκονταν στην κορυφή του Δ.Σ. της τα τελευταία χρόνια. Επίσης από την ομάδα της Χαρίεσσας παρελθόν αποτελεί ο Μπάμπης Τηλκερίδης που επιστρέφει στην ομάδα την οποία ανήκε (είχε δοθεί δανεικός) τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ: Η ομάδα που ανακοίνωσε τις περισσότερες ανανεώσεις του περσινού ρόστερ της.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, που θα έχει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της τον Γιάννη Καψαλιάρη και τον Μπάμπη Σπυριδωνίδη στο τεχνικό της τιμ ανανέωσε και για την επόμενη περίοδο την συνεργασία της με τους Γιώργο Τουλουμτζή, Βασίλη Τριανταφυλλόπουλο, Σταύρο Κελεσίδη, Μανώλη Κούβαρη, Αντώνη Κούβαρη, Γιώργο Κολίτση και τον Δημήτρη Ευαγγελόπουλο, ενώ όπως ήδη αναφέραμε επιστρέφει από την Χαρίεσσα ο Τηλκερίδης.

ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Το Μακροχώρι συνεχίζει με την ίδια διοίκηση και τον ίδιο προπονητή, ενώ διατηρεί αυτούσιο το περσινό του  ρόστερ. Νέο πρόσωπο μέχρι στιγμής στην ομάδα του Μακροχωρίου ο 24χρονος Τάσιος μέσος που αποκτήθηκε στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δεν είχε δικαίωμα όμως να αγωνιστεί αφού έχει ήδη την ίδια χρονιά παίξει σε δύο ομάδες και φυσικά θα ενισχύσει τους «μαυρόασπρους» την νέα περίοδο.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: Ο Φίλιππος θα πορευθεί με τον Δημήτρη Γούτση στην κορυφή της διοίκησης του και τον Γιώργο Ντάμτσιο τεχνικό Διευθυντή. Η ομάδα της Μελίκης ανακοίνωσε ήδη την ανανέωση της συνεργασίας του με πέντε γηγενείς ποδοσφαιριστές, που και την περίοδο που πέρασε ανήκαν στο έμψυχο υλικό του. Πρόκειται για τους Γιώργο Τεγούση, Αντώνη Πιτσάβα, Νίκο Ντόβα, Φίλιππο Μαμουτόπουλο και Ροφάριο Λουμάνι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Αστέρας Τριποτάμου θα πορευθεί στην Α' κατηγορία με την ίδια συνταγή. Πρόεδρο τον Γιώργο Ιορδανίδη, ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τους Νικολαϊδη, Μπουρδάνο, Βούλγαρη, Μαραγκό, Φωτιάδη, Ορφανίδη, Βουδούρη, Ισλάμι, ενώ συμφώνησε με τον Γιώργο Τζεϊρανίδη, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Γερμανία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής