breaking news Νέο

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και ΑΕΠ Βέροιας προχωρούν στη δημιουργία ομάδων παλαιμάχων!

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και ΑΕΠ Βέροιας προχωρούν στη δημιουργία ομάδων παλαιμάχων!

Τη... δόξα της ομάδας των Παλαιμάχων ποδοσφαίρου των ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ φαίνεται πως ζήλεψαν ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και η ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ, οι οποιες και βρίσκονται στο στάδιο της δημιουργίας αντιστοίχων ομάδων! Οσον αφορά στον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, το... ερέθισμα ο ιστορικός “κυανόλευκος” σύλλογος να αποκτήσει και ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, υπήρξε από την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα που δόθηκε την 29η Ιουνίου αναμεσα στις παλιές δόξες της Νάουσας και τις αντίστοιχες της Βέροιας, για την ενίσχυση οικονομικά του βετεράνου ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Τρούπκου.

«Θεωρώ πως είναι μια κίνηση που έπρεπε να γίνει και όλοι εμείς που αγωνισθήκαμε και δώσαμε την ψυχή μας με τη Νάουσα και έχουμε να θυμόμασθε πολλά, να μπορούμε και πάλι ως παλαίμαχοι, τώρα, να προβαίνουμε σε δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και να... ξανανιώσουμε ποδοσφαιρικά» επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Μιχάλης Αλεξιάδης (στη φωτο εν μέσω των Δ. Τσιούχα και Χρ. Υφαντίδη), άλλοτε γκολτζής της Κοζάνης, της Νάουσας και της Βέροιας.

Ομως στο... χορό της δημιουργίας ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, φίλων και παραγόντων (όπως αναφέρεται) θελουν να προχωρήσουν και στην ΑΕΠ Βέροιας. «Είναι μια ιδέα που μας ενθουσιάζει, γιατί είναι πολλά πράγματα που κάνουν όλους εμάς που φορέσαμε την φανέλα της ΑΕΠ Βέροιας να επαναδραστηριοποιηθούμε αγωνιστικά και να μπορέσουμε να δώσουμε ξανά γι’ αυτή την ομάδα» ανέφερε ο Γόλης Παπαδόπουλος, πρώην πλάγιος μπακ των “κιτρινομπλέ”.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος, ο γνωστός Δικηγόρος της πόλης, Αλέκος Τσαχουρίδης, είναι ο άνθρωπος που έχει επωμισθεί να ετοιμάσει το καταστατικό της δημιουργίας ομάδας παλαιμάχων της ΑΕΠ. Κάτι που είχε πράξει ο ίδιος και το 1984 με το καταστατικό της ίδρυσης της ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ, ενας σύλλογος - σημειωτέον - που έφθασε να αγωνισθεί στη Β’ Εθνική (!) και τροφοδότησε με παίκτες (Νινιάδης, Ατματζίδης, Καφές, Νταμπίζας κ.α.) μεγάλες ΠΑΕ.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής