breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Δεν βιάζονται οι εκπρόσωποί μας

Γ' Εθνική : Δεν βιάζονται οι εκπρόσωποί μας

Με αργά και σταθερά βήματα προχωράνε στην υλοποίηση του σχεδιασμού του ρόστερ της νέας περιόδου, οι δύο εκπρόσωποι της Ένωσής μας στην Γ' Εθνική: η Νίκη Αγκαθιάς και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Εξάλλου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ως γνωστό έχει οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, αργεί ακόμη, με τις ομάδες να έχουν αρκετό χρόνο μπροστά τους, επιτρέποντάς τες έτσι να ζυγίσουν καλά τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις, περιορίζοντας και τα περιθώρια του λάθους, που πάντα κρύβει, όσο προσεγεμένη κι αν είναι, μια μεταγραφική κίνηση.

Όπως οι ίδιες οι ομάδες της Ημαθίας, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ανακοίνωσαν οι φετινοί τους στόχοι περιορίζονται σε παραμονή στην κατηγορία και συμβαδίζουν με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Βέβαια ο δρόμος που θα ακολουθήσουν για να πετύχουν τον φετινό τους στόχο είναι διαφορετικός. Η Νίκη Αγκαθιάς, σύμφωνα πάντα με όσα οι άνθρωποι που κινούν τα νήματά της έχουν αποκαλύψει, είναι υποχρεωμένη να χτίσει μια καινούργια ομάδα που θα στηρίζεται κατ' εξοχή σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αφού στην πλειοψηφία του το περσινό ρόστερ, που αποτελείτο κυρίως από «μπαρουτοκαπνισμένους» στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να συνεχίσει με τους «μαυρόασπρους». Τέσσερις μάλιστα από αυτούς ήδη βρήκαν τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας τους, αποχαιρετώντας έτσι την ομάδα της Αγκαθιάς. Πρόκειται για τον Χρήστο Ζαρογιάννη, που αποχαιρετά την ποδοσφαιρική καριέρα για να ξεκινήσει καριέρα προπονητή, κάνοντας μάλιστα δυναμικό μπάσιμο, καθώς στην πρώτη παρουσία του σε πάγκο είχε και την πρώτη επιτυχία του (ανέβασε την Θύελλα Σταυρού στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας), τον Αβραμόπουλο (μετακόμισε στα γειτονικά Τρίκαλα), τον Γκελοσάνι (συμφώνησε με την Α.Ε. Επισκοπής στην Κρήτη, στην οποία θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο) και τον τερματοφύλακα Τόλιο που ανακοινώθηκε από την ομάδα των Γιαννιτσών.

Στην Νίκη Αγκαθιάς θα παραμείνουν την νέα χρονιά οι νεαροί ποδοσφαιριστές της προηγούμενης περιόδου, που θα πλαισιωθούν και από άλλους νεαρούς που θα έρθουν με μεταγραφή και δύο – τρεις έμπειρους και με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Και με αυτό το ρόστερ το μπάτζετ του οποίου θα περιορίζεται στο μισό περίπου του περσινού, ο Σταύρος Κωστογλίδης, που παραμένει στον πάγκο της ομάδας, θα επιχειρήσει να χτίσει ένα σύνολο που θα μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που είναι αλήθεια, κάθε χρόνο χάνει από την δυναμική του, καθώς οι ομάδες που αγωνίζονται σ' αυτό δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις, για τα δικά τους δεδομένα, έμπειρων και καταξιωμένων ποδοσφαιριστών και περιορίζονται σε πιο φθηνές και προσιτές λύσεις.

Διαφορετική διαδρομή θα ακολουθήσει ο άλλος εκπρόσωπος της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Η ομάδα των Τρικάλων, όπως ήδη αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ θα στηριχθεί στον περσινό βασικό του κορμό, που αποτελούσε ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Μάλιστα ήδη έχει ανανεώσει την συνεργασία του με όλους σχεδόν τους παίκτες του περσινού βασικού του κορμού (δεν συνεχίζουν μόνο ο Κυρκιλιανίδης που αποχωρεί από την ενεργό δράση και ο Κουκουράκης που φεύγει για την Αμερική) και πάνω στον περσινό βασικό του κορμό θα προσπαθήσει ο Δημήτρης Πρίντζιος που παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, να μπολιάσει τέσσερις – πέντε ακόμη έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν και την διαφορά.

Μάλιστα ήδη έχει πραγματοποιήσει την πρώτη μεταγραφική της κίνηση αποκτώντας τον Αβραμόπουλο, που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Νίκη Αγκαθιάς, ενώ έχει συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα με αρκετές ακόμη ομάδες της περιοχής μας και όχι μόνο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής