breaking news Νέο

Tα πέντε αποκτήματα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Tα πέντε αποκτήματα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Με την ευλογία της εκκλησίας και τις ευχές των φιλάθλων της την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα ξεκίνησε την προετοιμασία της νέας περιόδου η ΒΕΡΟΙΑ.

Στην «πρώτη» της νέας χρονιάς, που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου παραβρέθηκαν 21 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι 16 προέρχονται απο την περσινή περίοδο και οι 5 από μεταγραφή.

Σ' αυτούς όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της ομάδας θα προστεθούν τουλάχιστον άλλοι τέσσερις, προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ των 25 παικτών με τους οποίους θέλει να δουλέψει ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της την ερχόμενη Πέμπτη 1η Αυγούστου στον Άγιο Παύλο της Νάουσας, όπου και θα παραμείνει δύο εβδομάδες (θα επιστρέψει για να συνεχίσει την προετοιμασία στην βάση της στις 14 Αυγούστου) και στο διάστημα αυτό θα δώσει αρκετά φιλικά.

Όπως έχει επανειλημμένα αναφερθεί το πρωτάθλημα της Football League θα ξεκινήσει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στην «πρώτη» της ΒΕΡΟΙΑΣ παραβρέθηκαν και τα 5 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, μεταξύ των οποίων παραβρίσκονται και δύο τερματοφύλακες, ο 30χρονος Παναγιώτης Βοσνιάδης και ο 19χρονος ημαθιώτης Βασίλης Τσιμόπουλος ένας από τους πιο ταλαντούχους πορτιέρο της γενιάς του με συμμετοχές στις περισσότερες μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας που πριν 3 χρόνια στις 5 Ιουλίου συγκεκριμένα του 2016, σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε στην Τρίπολη, για λογαριασμό του Αστέρα, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο 3+2 χρόνων, δίχως όμως μέχρι σήμερα να πάρει την ευκαιρία του στην ΠΑΕ της Τρίπολης. Έτσι επέστρεψε στην ποδοσφαιρική εκπρόσωπο της περιοχής στην οποία γεννήθηκε ποδοσφαιρικά, για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες το βιογραφικό του 19χρονου νεοαποκτηθέντα πορτιέρο της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως βέβαια και των υπόλοιπων παικτών που προέρχονται από μεταγραφή και παραβρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Κατάγεται από τη Μελίκη και προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς τόσο ο πατέρας του, όσο και ο παππούς του υπήρξαν τερματοφύλακες και αγωνίστηκαν στον τοπικό Φίλιππο.

Ξεκίνησε από την Ακαδημία του Νηρέα, για να μετακομίσει σε ηλικία 14 ετών στον ΠΑΟ Κουλούρας.

Όσοι παρακολουθούν τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής και έτυχε να δουν τον Τσιμόπουλο κάτω από την εστία των ομάδων του Νηρέα και αργότερα της Κουλούρας συμφωνούσαν ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο τερματοφύλακα που αν έχει ομαλή εξέλιξη θα κάνει καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Στις 5 Ιουλίου του 2016 σε ηλικία μόλις 16 ετών (γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 2000) μετακόμισε όπως ήδη αναφέραμε στον Αστέρα Τρίπολης υπογράφοντας 3ετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Η θέση όμως του τερματοφύλακα έχει τις ιδιαιτερότητές της και δύσκολα ένας νεαρός σε ομάδα της Super League με υψηλούς στόχους όπως ο Αστέρας  παίρνει ευκαιρίες, αφού προτιμούνται πάντα οι έμπειροι, εκτός κι αν συντρέξουν ειδικοί λόγοι (τραυματισμοί κλπ.).

Έτσι και ο Τσιμόπουλος τα τρία χρόνια που έμεινε στον Αστέρα δεν πήρε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, κλήθηκε όμως και αγωνίστηκε στις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας μας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο τερματοφύλακα (ύψος 1,90 μ.) που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουλίου του 1989. Αύριο δηλαδή Σάββατο κλείνει τα 30 του χρόνια.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αχιλλέα Τριανδρίας το 2007, σε ηλικία δηλαδή 18 ετών και κύριο χαρακτηριστικό του, δίχως αυτό να αποδεικνύει κάτι, είναι οι πολύ συχνές αλλαγές στην μέχρι σήμερα καριέρα του. Συγκεκριμένα στα 12 χρόνια ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει φορέσει τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών (2009-10), του Μακεδονικού (2010-11), της Αναγέννησης Γιαννιτσών (2011-12), της Λάρισας (2011-12 δεύτερο εξάμηνο), του Ηρακλή (2012-13), του Αιγινιακού (2013-14), του Αγρ. Αστέρα Ευόσμου (2014-16), του Πανιωνίου (2016-17) και πάλι του Ηρακλή (2017-18).

 

ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΕΝΤΑ

Πρόκειται για έναν μέσο με καταγωγή από την χώρα του ποδοσφαίρου την Αργεντινή.

Ο Πέντα γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1985, σε δύο μήνες δηλαδή από σήμερα κλείνει τα 34 του χρόνια.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Νιούελς Όλντ Μποϊς της Αργεντινής στην οποία έμεινε από το 2004 έως το 2009 καταγράφοντας στο διάστημα αυτό 24 συμμετοχές και 1 γκολ.

Στο διάστημα της 5χρονης παραμονής του όμως στην Νιούελς Όλντ Μποϊς δόθηκε δύο φορές δανεικός. Την περίοδο 2006-07 στην Tiro Federal και την επόμενη χρονιά (2007-08) στην Chacarta Juniors.

Το καλοκαίρι του 2009 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πιερικού στον οποίο παρέμεινε τρεις περιόδους, μέχρι το καλοκαίρι του 2012 καταγράφοντας 70 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας της Κατερίνης και πετυχαίνοντας 4 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας, που αγωνίζονταν στην Α' κατηγορία του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Στην Κύπρο παρέμεινε ένα χρόνο και είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αιγινιακού στον οποίο παρέμεινε έως το 2016 καταγράφοντας 56 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League και πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

Το καλοκαίρι του 2016 μεταπήδησε στον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο έμεινε για μια περίοδο έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ, για να μετακομίσει στον Βόλο  με τον οποίο ανέβηκε στην Super League. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου είχε 27 συμμετοχές και 2 γκολ.

 

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΜΟΝΙ

Ο Αλμπέρτο Σιμόνι είναι αλβανικής καταγωγής, γεννήθηκε όμως στη Θεσσαλονίκη στις 5 Νοεμβρίου του 1996. Είναι δηλαδή 22 ετών. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τα χρώματα του Άρη Παλαιοχωρίου στον οποίο πήγε το καλοκαίρι του 2007 από την ομάδα της Καλλικράτειας. Στην Γ' Εθνική έχει 49 συμμετοχές και έχει πετύχει 30 γκολ. Την πρώτη περίοδο (2017 – 18) πέτυχε 13 τέρματα, ενώ είχε και 6 ασίστ, ενώ την περίοδο που πέρασε σημείωσε 17 τέρματα και έδωσε και 7 ασίστ.

Ο Σιμόνι τα δύο τελευταία χρόνια παρότι δεν αγωνίζεται σαν καθαρόαιμος επιθετικός (είναι περισσότερο περιφερειακός παίκτης) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ενώ φέτος με τα 17 τέρματα 3ος στον 2ο όμιλο και 5ος σε ολόκληρη την Γ' Εθνική.

Πρόκειται για έναν αρκετά υψηλόσωμο παίκτη (1,82 μ.) και παρόλα αυτά ιδιαίτερα ευέλικτο.

 

ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΚΟΣ

Πρόκειται για ένα μέσο, με οργανωτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ημαθίας.

Την περίοδο που πέρασε βρέθηκε αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ με την ομάδα των Γιαννιτσών στην οποία αγωνίζονταν και στην οποία πήγε από τον Αιγινιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Στον Αιγινιακό έπαιξε για 6 περιόδους καταγράφοντας 173 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στα Λευκάδια (Γ' Εθνική) στη Νάουσα, ενώ πέρασε και από τα μικρά γερμανικά πρωταθλήματα.

Ο Ζούρκος γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1989. Σε τρεις μήνες από σήμερα δηλαδή θα κλείσει τα 30 του χρόνια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής