breaking news Νέο

Πλατύ : Ηττήθηκε 3-2 στη Χαλκηδόνα

Πλατύ : Ηττήθηκε 3-2 στη Χαλκηδόνα

Ελπιδοφόρα ήταν η εικόνα που έβγαλε ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος στο πρώτο φιλικό της σεζόν που έδωσε στη Χαλκηδόνα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση από την οποία ηττήθηκε με 3-2.

Η ομάδα του Πλατέος προηγείτο στο σκορ μέχρι το 85' με 1-2 για να δεχθεί δυο τέρματα στο τελευταίο 5λεπτο του παιχνιδιού και να χάσει με 3-2. Παρόλα αυτά όπως ήδη αναφέραμε οι εντυπώσεις που άφησε είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρες και για τη νέα χρονιά.

Ο Αγρ. Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 10' με τον Καραντουλαμά με την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, που τη νέα περίοδο θα αγωνιζεται στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας να ισοφαρίζει το σκορ στο 18' με τον Γάκη. Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 22' η ομάδα του Τάσου Χουρσουζίδη ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ζωγράφου, με το 1-2, όπως ήδη αναφέραμε να παραμενει μέχρι το 85'. Στο 85' ο Τσαλώνης ισοφάρισε για λογαριασμό της Αναγέννησης και στην εκπνοή του αγώνα ο Μπιτσικόπουλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Τάσος Χουρσουζίδης για λογαριασμό του Αγρ. Αστέρα Πλατέας χρησιμοποίησε τους: Ευαγγελινό, Ιορδανόπουλο, Μοσχόπουλο, Τσαντεκίδη, Μηνούδη, Παναπακίδη, Πέτκο, Κιρτσογλου, Ελευθεριάδη Η., Ζωγράφος, Καραντουλαμάς. Στην επανάληψη αγωνιστηκαν και οι: Θεοδώρου, Αντωνίου, Ρετζέπης, Χαρισούδης, Ελευθεριάδης Σ., Ζαραμπούκας, Κίτσας Γ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής