breaking news Νέο

Καλή κατά διαστήματα η ΒΕΡΟΙΑ. 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο με την Τρίγλια

Καλή κατά διαστήματα η ΒΕΡΟΙΑ. 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο με την Τρίγλια

Δίχως νικητή έληξε το πρώτο φετινό φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ μπροστά στους φιλαθλους της, καθώς αναδείχθηκε την Κυριακή το απόγευμα ισόπαλη 2-2 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης με αντίπαλο την Τρίγλια, την οποία όπως είναι γνωστό θα βρει μπροστά της και στο πρωτάθλημα μιας και αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία.

Το αποτέλεσμα βέβαια σ’ αυτήν την χρονική στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τους προπονητές των ομαδων και κυρίως δεν αλλάζει όποιο κι αν είναι αυτό την συνέχεια της προετοιμασίας. Παρόλα αυτά μπορούμε να πούμε οτι το ισόπαλο 2-2 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Οχι τόσο επειδή ήταν καλύτερη η γηπεδούχος ομαδα, καθώς η αγωνιστική εικόνα των δύο αντιπάλων ηταν περίπου στα ίδια επίπεδα, όσο λόγω των κλασικών ευκαιριών που έχασε καθώς θα μπορούσε να καθαρίσει το αποτέλεσμα πριν οι φιλοξενούμενοι κανουν το 2-2 στο 82’ με ένα ομορφο σουτ του Τσεμπερίδη.

Από την δική της πλευρά η ομάδα της Τρίγλιας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας μέχρι την αντίπαλη περιοχή προσπαθώντας πολλές φορές να “χτίσει” το παιχνίδι της από την άμυνα, πολλές φορές και με τη συμμετοχή του τερματοφύλακα της. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την πίεση που ασκούσε η ΒΕΡΟΙΑ ψηλά οδήγησαν τους φιλοξενούμενους σε αμυντικά λάθηαπό τα οποία προήλθαν τρεις - τέσσερις κραυγαλέες ευκαιρίες για την ΒΕΡΟΙΑ και τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί και να “καθαρίσει” το αποτέλεσμα πριν η αντίπαλος της ισοφαρίσει σε 2-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Τρίγλιας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και αφου έχασε μια καλή ευκαιρία στο 19’ με τον Σγουρή που δεν κατάφερε απέναντι από τον Βοσνιάδη να βρει την μπάλα με το κεφάλι ύστερα από καλοτραβηγμένη εκτέλεση φαουλ του Ευθυμιάδη έξι λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο ανοιξε το σκορ. Συγκεκριμενα από το ίδιο ακριβώς σημείο ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε φαουλ και ο Σαρβανίδης αυτη τη φορά στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά γράφοντας το 0-1.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει όμως και η δεύτερη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στην Τρίγλια. Ο Παπαδημητρίου συγκεκριμένα έκλεψε την μπάλα από τον Πέντα βγήκε απέναντι από τον Βοσνιάδη ο οποίος όμως με διπλή προσπάθεια κατάφερε να πέσει στα ποδια του και να μπλοκάρει (33’).

Η ΒΕΡΟΙΑ που σταδιακά ανέβαζε ταχύτητα έφθασε στο γκολ της ισοφάρισης στο 38’. Η μπάλα υστερα από οργανωμένη επίθεση και σέντρα του Ζούρκου έφθασε στην αριστερή πλευρά με τον Πεντα να σεντράρει δίχως χρονοτριβή και τον Κανούλα με ωραία κεφαλιά να νικάει τον Βούρο και να γράφει το 1-1.

Οι Βεροιώτες που πατούσαν πλεον καλύτερα στο γήπεδο είχαν άλλες δυο καλές στιγμές μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τον Σιμονι και τον Χατζάρα δίχως όμως να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Στο 51’ η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια ακόμη κλασική ευκαιρία για γκολ με τον Μεληκιώτη απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια και στο 55’ έγινε το 2-1, οταν και πάλι ο Σκαθαρούδης απο δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Μεληκιώτης με κεφαλιά (η μπάλα βρήκε και τον ώμο του) έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε δυο ακόμη κλασικές ευκαιρίες να καθαρίσει το αποτέλεσμα στο 67’ και στο 85’ και τις δύο με τον Σκαθαρούδη δίχως να καταφέρει όμως να τις αξιοποιήσει και στο 82’ ο Τσεμπερίδης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της αμυντικής γραμμής της αντιπάλου του και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Παπαδάκης - Παρασίου).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης (46’ Μπλατσιώτης, 70’ Τσιμόπουλος), Ζούρκος Αλ. (46’ Μουχάλης), Λεφίδης (70’ Τρούπκος), Στάμου (46’ Μουρατίδης), Μαραγκός (46’ Μανιώτης), Βεργώνης (46’ Ζούρκος Ν.), Πολύζος (46’ Μπλέτσας), Πέντα (85’ Ιωάννου), Σιμόνι (76’ Βασίλτσης), Κανούλας (46’ Σκαθαρούδης), Χαντζάρας (46’ Μεληκιώτης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρος, Ζώτος, Κουρέλας, Σγουρής, Μιλκούσης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης. Επαιξαν και οι: Παλαβράκης, Μενεγκάλι, Πότσι, Κεχαγιάς, Λιόντας, Ανδρεάκος, Μπουλγουρίδης, Αθανασιάδης, Προύντζης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής