breaking news Νέο

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΜΕΛΙΚΗ 2-1, νίκη με ανατροπή

ΑΓΚΑΘΙΑ - ΜΕΛΙΚΗ 2-1, νίκη με ανατροπή

Νίκη με ανατροπή στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της πέτυχε ο Νίκη Αγκαθιάς κερδίζοντας με 2-1 τον Φίλιππο Μελίκης, που φανέρωσε ένα ελπιδοφόρο αγωνιστικό πρόσωπο.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ηταν μοιρασμένο με τον Φίλιππο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 30’ με ωραία γυριστή κεφαλιά του Μαμουτόπουλου.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος Νίκη Αγκαθιάς ανέβασε την απόδοση της δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες και καταφερε να ισοφαρίσει το σκορ στο 55’ με τον Κακαγιάννη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αστάθεια του τερματοφύλακα του Φιλίππου Ασλανίδη, (δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα σε σουτ αντιπάλου) που κάθισε κάτω από τα δοκάρια της ομάδας της Μελίκης, αφου απουσίαζε ο βασικός και από κοντά σκοραρε γράφοντας το 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 59’ ο Τσιότρας με κατ’ ευθείαν εκτέλεση φαουλ έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Οι δυο προπονητές Σταύρος Κωστογλίδης της Νίκης Αγκαθιάς και ο Γιώργος Ντάμτσιος του Φιλίππου Μελικης χρησιμοποίησαν τους:

Νίκη Αγκαθιάς: Γιώτας, Ανδρέας, Μισιούδης, Ράδης, Κίτσας Λ., Τσιότρας, Τσιούχας, Γιουλέκας, Κιτάντζης, Μούδιος,, Δραγάνας. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καραγιάννης, Πανταζής, Βλαχάβας, Πάνου, Θεοδώρου, Σάχαλης.

Φίλιππος Μελίκης: Ασλανίδης, Μαμουτόπουλος, Βασιλείου, Θεοδώρου, Ντόβας, Ντόβας, Καρατάσιος, Ανδρίτσος, Πατατούκας, Τεγούσης, Λουμάνι, Βενιόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι Μελιόπουλος, Τσανόπουλος, Τσιλίκας, Λουκανόπουλος Κίτσανι, Κίτσα Κ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής