breaking news Νέο

Φιλικό αξιώσεων για τη Βέροια

Φιλικό αξιώσεων για τη Βέροια

Δέκα περίπου ημέρες πριν ξεκινήσει τις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις και τη ΒΕΡΟΙΑ την περιμένει ένα πολύ σπουδαίο φιλικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, αντιμετωπίζει μια ομάδα που προέρχεται από το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας μας και «έκλεψε την παράσταση» τις δύο πρώτες αγωνιστικές, πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες (1-2 εκτός έδρας επί του Πανιωνίου και 1-0 στην έδρα της επί του Άρη Θεσσαλονίκης).

Αντίπαλος λοιπόν της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως πολύ σωστά αντιληφθήκατε, αύριο Παρασκευή θα είναι η νέα ομάδα του Βόλου που δύο μόλις χρόνια μετά την ίδρυση της φιγουράρει στην Super League και όπως ήδη αναφέραμε μετράει και δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό για την ΒΕΡΟΙΑ το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Βόλου είναι και το τελευταίο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, καθώς την επόμενη Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου βάση προγράμματος αγωνίζεται για το Κύπελλο Ελλάδος και τον αντίπαλό της θα τον μάθει την προσεχή Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου από την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Το πιο πιθανό λοιπόν είναι ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ της ομάδας να προβάρουν σε κάποιο σημείο του αυριανού φιλικού την ενδεκάδα που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν στον αγώνα Κυπέλλου που όπως ήδη αναφέραμε θα ακολουθήσει.

Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου (29/09).

 

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΕΠΟ έκανε αποδεκτό το αίτημα της Football League για συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και αυτό φαίνεται ότι δημιούργησε αντιδράσεις σε μια μερίδα του Τύπου που το υποδέχτηκε με αρνητικά σχόλια, αλλά και στον Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π).

Ο τελευταίος μάλιστα διαρρέει ότι θα τραβήξει στα άκρα την υπόθεση, αφού δεν συμφωνεί με ορισμένες αποφάσεις που παίρνονται για το μέλλον των μελών του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουν και συνέχεια.

 

Πρεμιέρα με Διαγόρα

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, με τη ΒΕΡΟΙΑ στην πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου να αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο τον Διαγόρα. Την 2η αγωνιστική η ΒΕΡΟΙΑ παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής