breaking news Νέο

Τουρνουά βόλεϊ με την συμμετοχή των Φιλίππου, ΠΑΟΚ, Μάρεκ Βουλγαρίας και Ελπίδας Αμπελοκήπων, 28-29 Σεπτεμβρίου στη Βέροια

Τουρνουά βόλεϊ με την συμμετοχή των Φιλίππου, ΠΑΟΚ, Μάρεκ Βουλγαρίας και Ελπίδας Αμπελοκήπων, 28-29 Σεπτεμβρίου στη Βέροια

Χωρίς προβλήματα και με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία του Φιλίππου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, στην οποία θα πάρει μέρος (για πρώτη φορά στην ιστορία του) στο πρωτάθλημα Βόλεϊ της Α2 Ανδρών. Οι παίκτες υπο τις οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα προπονούνται με μπάλα στην παρούσα φάση της προετοιμασίας και αμέσως μετά θα μπουν και στο φιλέ. Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί ένα πολύ σημαντικό τουρνουά το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου στο “Δημήτριος Βικέλας” και με την συμμετοχή των ομάδων του κυπελλούχου ΠΑΟΚ, της Βουλγαρικής Μάρεκ και της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Θυμίζουμε οτι ο Φίλιππος έχει στελεχωθεί με καταξιωμένους και διακεκριμένους παίκτες (φωτο), οι οποίοι στα χέρια του έμπειρου και ικανού προπονητή (με καταγωγή από την Φυτειά, αλλά διαμένων εδώ και πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη) Σωκράτη Τζιουμάκα και με την στήριξη των ανθρώπων της διοίκησης (Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Πιτούλιας, Γιώργος Γιακουμόπουλος, Δημήτρης Μπιτέρνας, Γιάννης Γαλλίκας, Λάζαρος Γιαννούσης) κινούμενοι πάνω στο πνεύμα της ενότητας και της συνέπειας, φιλοδοξεί να κερδίσει την άνοδο του στην Volley League.

 

Ξεκίνησε και συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

 

Τέλος, έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020, σε μια χρονιά ιστορική και γεμάτη όνειρα για την ανδρική ομάδα βολεϊ του Φιλίππου Βέροιας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας (του οποίου οι υποχρεώσεις ξεκινούν με δυο εκτός έδρας παιχνίδια τον Άθλο Ορεστιάδας την 1η αγωνιστική- 19/10 και την Κομοτηνή στην 2η αγωνιστική).

Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τα απλά εισιτήρια διαρκείας των 40 ευρώ και τα vip διαρκείας των 100 ευρώ.

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ.  ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής