breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα

ΒΕΡΟΙΑ:  Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα

Ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League μετράει πλέον αντίστροφα. Μάλιστα έχει διαρρεύσει και το παιχνίδι που θα μεταδώσει στην πρεμιέρα η Δημόσια Τηλεόραση, που όπως είναι γνωστό έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας (έναντι ενός εκατομμυρίου οκτακοσίων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο. Ποσό που είχε συμφωνήσει με το προηγούμενο καθεστώς της ΕΡΤ).

Το παιχνίδι της Football League που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι στην πρεμιέρα είναι μεταξύ του Αιγάλεω και της Καλαμάτας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης στις 29 Σεπτεμβρίου.

Στην Football League λοιπόν δεν υπάρχουν προβλήματα, φαίνεται ότι η συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ των ομάδων, οι οποίες θα εισπράξουν από 130.000 ευρώ (σύνολο οι 14, 1,8 εκατ.) και της ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ισχύει και στις 29 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την σέντρα.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα 13 ΠΑΕ της Football League (η Καλαμάτα ευνοήθηκε από την κλήρωση και προκρίνεται στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα), μεταξύ φυσικά των οποίων και η ΒΕΡΟΙΑ δίνουν και το πρώτο επίσημο τους παιχνίδι στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΒΕΡΟΙΑ να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον Διαγόρα, με τον οποίο παίζει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών της εν τω μεταξύ συνεχίζονται κανονικά με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στην οποία όπως είναι γνωστό μπαίνουν στην μάχη και οι ΠΑΕ της SuperLeague 2.

Αυτό που μπαίνει σε προτεραιότητα 2 1/2 περίπου εβδομάδες πριν την πρεμιέρα είναι πλέον να αποθεραπευθούν οι τραυματίες, να μην υπάρξουν νέα προβλήματα τραυματισμών και όπως ήδη αναφέραμε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής