breaking news Νέο

Συνάντηση του βουλευτή Ημαθίας Λ. Τσαβδαρίδη με το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας

Συνάντηση του βουλευτή Ημαθίας Λ. Τσαβδαρίδη με το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας

Συνάντηση με το Σωματείο Πυροσβεστών Μακεδονίας, προκειμένου να συζητήσουμε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους Πυροσβέστες μας και τα οποία δεσμεύθηκα να μεταφέρω ταχύτατα στην ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κυρίαρχο αυτών, το εκκρεμές ζήτημα της μετατροπής των 200 εποχικών πυροσβεστών που πληρούν τα κριτήρια, σε Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρεώσεως.

Επιπροσθέτως, καίρια ζητήματα όπως του αν, πού και πότε προτίθεται να κάνει σχολή Αρχιπυροσβεστών το αρμόδιο Υπουργείο, τι προτίθεται να κάνει το με το βαθμολόγιο, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία βαθμολογικής εξέλιξης των υπαξιωματικών πυροσβεστών που επί του παρόντος είναι στάσιμη αλλά και τι προτίθεται να κάνει με τις μεταθέσεις.

Όπως υπογράμμισα στον Πρόεδρο του Σωματείου, κ. Γιάννη Πετσάρη, στον Αντιπρόεδρο κ. Θέμη Χαραλαμπίδη αλλά και στο μέλος του Σωματείου κ. Γιώργο Δημητρίου, η ουσιαστική αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορούν τους Πυροσβέστες της χώρας μας, με σεβασμό στο δύσκολο έργο τους, αποτελούν βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής