breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Ώρα για δράση και πάλι!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Ώρα για δράση και πάλι!

Ο ερχομός του Σεπτεμβρίου βάζει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ σε... ρυθμούς αγωνιστικής δραστηριότητας, καθώς έρχονται στο προσκήνιο οι φιλικές αναμετρήσεις οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα πρέπει να δοθούν μέσα στο φθινόπωρο, στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης τους στο τρέχον έτος.

Συγκεκριμένα, οι παλιές δόξες της Βέροιας πρόκειται να αναμετρηθούν με τις αντίστοιχες της Καβάλας και της Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ανταποδίδοντας τα φιλικά παιχνίδια που είχαν δοθεί σε προγενέστερο χρονο στις έδρες των προαναφερομένων ομάδων.

«Είμαστε σε μια διαρκή επικοινωνία με τους ιθύνοντες των παλαιμάχων ποδοσφαιρικών ομάδων της Καβάλας και της Καρδίτσας, στην προσπαθεια μας να γίνουν αυτά τα ματς, που πήγαν πίσω χρονικά» επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Τάκης Παπατζίκος, πρόεδρος και αρχηγός των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ο οποίος - όπως ενημέρωσε ακόμα - «είναι και ο Απόλλων Καλαμαριάς που θέλει να δώσει φιλικό με την ομάδα μας, οπότε έχουμε να σκεφθούμε και αυτή την πρόταση και να παρουμε μια απόφαση, για το αν θα μπορέσουμε να δώσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

 

Φιλικό με Άρη Θεσσαλονίκης για φιλανθρωπικό σκοπό

Ξέχωρα από τα ματς τα οποία προγραμματίζονται να δοθούν, προέκυψε και η επιθυία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Σούλη Σταφυλλίδη, ο οποίος μετέχει τόσο στο ΔΣ του συλλόγου των παλαιμάχων ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ όσο και σ’ αυτό του ΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ, να δοθεί ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε ΒΕΡΟΙΑ και ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε επίπεδο παλαιμάχων, στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Ν. Νικομήδειας, τα έσοδα του οποίου θα προσφερθούν για την ενίσχυση και στήριξη συγγενικού του προσώπου. Ειδικότερα, του 22χρονου Αντώνη Σταφυλλίδη, ο οποίος μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και μια σειρά επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, βρίσκεται εδώ και ορισμένους μήνες σε κέντρο αποκατάστασης και δίνει τον... δικό του αγώνα για να σταθεί όρθιος και παλι στα πόδια του, με τα έξοδα να βαραίνουν τους γονείς του και να έχουν έρθει σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Η επιθυμία αυτή του Σούλη Σταφυλλίδη μεταφέρθηκε στον Τάκη Παπατζίκο, ο οποίος με την σειρά του πρόκειται να ενημερώσει τον Γιάννη Βένο, πρόεδρο της ομάδας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης» τονίζοντας την ανάγκη για την διεξαγωγή μιας τέτοιας συνάντησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η “Η”, ως ημερομηνίες πραγματοποίησης του φιλικού αυτου παιχνιδιού προτείνονται η 7η και 14η Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 4μ.μ.

Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που οι παλιές δόξες της Βέροιας βρέθηκαν αντίπαλες σε φιλικό επιπεδο με τις αντίστοιχες του Άρη Θεσσαλονίκης υπήρξε η 16η Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (απ’ όπου και το στιγμιότυτπο στο οποίο διακρίνονται οι αρχηγοί των δύο ομάδων Τάκης Παπατζίκος και Γιάννης Βένος), στο οποίο με την ευκαιρία τιμήθηκαν και πέντε ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαριστές αυτοί είχαν να κανουν με τους ΜΙΜΙΔΗ, ΚΕΦΑΛΙΔΗ Κ., ΤΕΡΖΗ Γ., ΧΑΤΖΑΡΑ Γ. και ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΓ. ερχόμενοι από τον Άρη στη Βέροια.

 

Κατσαβός, Σολάκης, Καστανιώτης και Αν. Παπατζίκος προστίθενται στους Βετεράνους της Βέροιας!

Από κει και μετά, μια ευχάριστη κατάσταση δημιουργείται στις τάξεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, η οποία και έχει να κάνει με την επιθυμία και θέληση να συμμετέχουν από δω και περα στις αγωνιστικές δραστηριότητες των “κυανέρυθρων” οι Ευριπίδης Κατσαβός, Βασίλης Καστανιώτης, Ηλίας Σολάκης και Αντώνης Παπατζίκος (ο οποίος να αναφερθεί μετέχει στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΓΙΑΞ που έχει ο Ζαρογιάννης και παράλληλα συνεχίζει και φέτος βοηθός του προπονητή Ανέστη Τσετινίδη στα Κουφάλια), με την παρουσία των οποίων να αυξάνεται τώρα και ο αριθμός της δύναμης της ομάδας των Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Βέροιας και της δυνατότητας της να ανταποκρίνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που εχει να δώσει με παίκτες. Τουτέστιν, να έχει και όχι να ξεμένει από παίκτες.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εύχεται στον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 να έχει μια αξιοζήλευτη πορεία, η οποια θα φέρει και τον προβιβασμό του στην παραπάνω κατηγορία (Σουπερ Λιγκ 2).

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής