breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Άνετη επικράτηση του Ροδοχωρίου

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Άνετη επικράτηση του Ροδοχωρίου

Στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Ροδοχώρι ο τοπικός ΓΑΣ νίκησε την ομάδα του Μακροχωρίου με 4-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Η γηπεδούχος καθάρισε την πρόκριση πολύ νωρίς αφού στο 25ο λεπτό προηγείτο ήδη με 3-0.

Το σκορ συγκεκριμένα άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Σέρα και στο 6' ο Παρηγορίδης έκανε το 2-0, ενώ στο 25' ο Ουέλιγκτον ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το Μακροχώρι που παρατάχθηκε με αμιγώς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού δεν είχε στην διάθεσή του τους βασικούς Θεοδοσιάδη, Ηλιάδη, Τσακαλίδη, Χολέβα, Τσιάμπα (μπήκε στο 2ο ημίχρονο) αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει στο 62' με 3-1, με γκολ που πέτυχε ο 16χρονος Παυλίδης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γαλανός διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Μπογιατζόγλου – Ζαχαριάδης).

Οι δύο ομάδες παρέταξαν τους:

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδη, Παπαδόπουλο, Σέρα, Τσαγκερά (46' Μισιρλή), Ασλάνογλου, Ρίσσου, Μπρέγκου (46' Γαλανός), Ουέλινγκτον (40' Ψηρίδης), Καρυπίδης (63' Μουρατίδης), Παρηγορίδης.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Οβεζίκ, Τάσο, Δαλήγκαρος, (76' Λιλιόπουλος), Κουτσούκης, Πρωτογέρης, Παυλίδης, Παπακωνσταντίνου, (46' Τσιάμπας), Ψάλτης Ν., Ψάλτης Ρ., Κουλουριώτης, Δημούλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής